Zakelijke verkoop

Zakelijke verkoop

Veritas is gekend als Belgische retailer, maar ook bedrijven, ondernemers, overheden, organisaties en scholen kunnen bij ons terecht voor professionele aankopen. 
In elke Veritas winkel is het mogelijk om een factuur te krijgen voor je aankopen en helpt men je graag verder met kleinere bestellingen uit voorraad.
Heb je vragen over grotere hoeveelheden of bestellingen op maat, dan verwijzen we je graag door naar het Veritas B2B-salesteam via sales@veritas.be. We contacteren je zo snel mogelijk.

Enkele voorbeelden waarmee we onze B2B-klanten kunnen helpen:

  • Personeel in uniform? Wij maken hun outfit àf met panty’s, foulards (eventueel met eigen design), sokken, riemen, andere accessoires, …
  • Personeelsgeschenken: Veritas cadeaubonnen of themapakketten voor sinterklaas, de feestdagen, …
  • Je koopt regelmatig grotere hoeveelheden velcro, draad, lint, …? Geef ons zeker een seintje voor een offerte.
  • Fluohesjes en knutselmateriaal voor scholen(groepen) – hobbymateriaal voor verzorgingstehuizen.

De webshop geeft een beperkt overzicht van ons gamma, aarzel dus zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie.

FAQ

Ik wil als zakelijke klant een groter volume bestellen. Kan dit bij Veritas?

Absoluut! Voor alle verkopen die niet via de winkel kunnen, hebben we een afdeling voor zakelijke verkoop. Contacteer ons via sales@veritas.be voor meer informatie of een offerte. Na bestelling krijg je een factuur voor je aankopen. 

Kan mijn bedrijf personeelsgeschenken kopen bij Veritas?

Een Veritas cadeaubon valt ongetwijfeld in de smaak als personeelsgeschenk. We kunnen ‘m je digitaal bezorgen of in geschenkverpakking. We maken graag een voorstel op maat!
Wil je iets origineels? Ook themapakketten (bijvoorbeeld voor eindejaar) behoren tot de mogelijkheden. Contacteer sales@veritas.be voor verdere inlichtingen. 

Kan Veritas zakelijke klanten helpen met maatwerk?

Vanaf een bepaald volume kan Veritas personaliseren op maat van je bedrijf. Voor verdere inlichtingen: sales@veritas.be 

Kan ik als zakelijke klant een factuur krijgen?

In elke Veritas winkel kun je zonder problemen aankopen verrichten op factuur. 
Voor aankopen op factuur van grotere hoeveelheden of bestellingen op maat verwijzen we graag door naar het Veritas b2b-salesteam via sales@veritas.be. We contacteren je zo snel mogelijk.