Zakelijke verkoop

Zakelijke verkoop

Veritas is gekend als Belgische retailer, maar ook bedrijven, ondernemers, overheden, organisaties en scholen kunnen bij ons terecht voor professionele aankopen. 
In elke Veritas winkel is het mogelijk om een factuur te krijgen voor je aankopen en helpt men je graag verder met bestellingen uit voorraad.
Heeft u vragen over grotere hoeveelheden of een aangepaste bestelling? Aarzel niet om contact op te nemen met het b2b-verkoopteam via sales@veritas.be. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Enkele voorbeelden van mogelijke b2b-samenwerkingen:

  • Personeel in uniform? We werken hun outfit af met panty's, sjaals (eventueel met een aangepast ontwerp), sokken, riemen, andere belangrijke items, ...
  • Geschenken voor het personeel: Veritas-cadeaubonnen of themapakketten voor Sinterklaasdag, patroonheiligdag, het einde van het jaar, ...
  • Koopt u regelmatig grote hoeveelheden klittenband, garen, tape? Aarzel niet om ons een bericht te sturen om een gepersonaliseerde offerte te ontvangen. 
  • Reflecterende jassen en doe-het-zelf materiaal voor scholen en groepen - hobbymateriaal voor rust- en verzorgingstehuizen. 

De webshop geeft u een overzicht van ons assortiment, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

ALS PROFESSIONELE KLANT WIL IK GRAAG EEN GROTERE HOEVEELHEID BESTELLEN. IS DIT MOGELIJK BIJ VERITAS?

Absoluut! Alle verkopen die niet in de winkel kunnen worden gedaan, worden afgehandeld door onze professionele verkoopafdeling. Neem contact met ons op via sales@veritas.be voor meer informatie of een offerte. Na uw bestelling ontvangt u een factuur met al uw aankopen.

KAN MIJN BEDRIJF CADEAUS KOPEN VOOR ZIJN PERSONEEL BIJ VERITAS?

Een Veritas-cadeaubon is zonder twijfel een geschenk dat het personeel aanspreekt. We kunnen het digitaal of in een cadeauzakje aanbieden. Wij doen u graag een voorstel op maat! 
Iets origineels? Themapakketten (bijvoorbeeld aan het eind van het jaar) zijn ook mogelijk. Neem contact op met sales@veritas.be om dit verder te bespreken.  

KAN VERITAS HAAR ZAKELIJKE KLANTEN HELPEN MET EEN PRODUCT OP MAAT?

Vanaf een bepaalde hoeveelheid kan Veritas een product op maat maken met de kleuren van uw bedrijf. Voor meer informatie: sales@veritas.be 

KAN IK ALS ZAKELIJKE KLANT EEN FACTUUR KRIJGEN?

In elke Veritas winkel kunt u eenvoudig een factuur voor uw aankopen ontvangen. Voor facturen voor grotere hoeveelheden, of bestellingen op maat, kunt u rechtstreeks contact opnemen met ons b2b verkoopteam via sales@veritas.be. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.