• Home
  • Blog
  • Zon, zee en de ultieme strandlook

Zon, zee en de ultieme strandlook

Zon, zee, strand … Dromen we er niet allemaal van? Gelukkig komt de zomer stilaan weer in zicht. De perfecte reden om een nieuwe bikini of badpak te kopen. Ontdek hier de essentials voor de ultieme strandlook.

Ready, set, go … beach!

Je ultieme strandlook begint met de juiste bikini of badpak. Wat je bodyshape ook is, of je nu kiest voor een sober zwart badpak of een vrolijk gekleurde bikini, het is en blijft de basis van elke outfit. Vind je je body nog niet helemaal summerproof? Geen zorgen! We hebben badpakken voor elk lichaamstype.

Vrouw in badpak - Veritas
City chic in 1, 2, 3

Even genoeg van zon, zee en strand? Ook als je de stad gaat verkennen of een terrasje opzoekt voor een drankje of lunch wil je er summerproof uitzien. Snel een luchtige tuniek of een zomers jurkje over je badpak of bikini en je kunt stylish as ever op pad. 

Vrouw in zwart-wit tuniek - Veritas
It's all about the details

Ook op vakantie kun je je outfit een persoonlijke touch geven. Vrolijk je look op met leuke accessoires zoals statement oorbellen, een modieuze zonnebril of een broche. Verander je day outfit in een night outfit met een kleurrijke clutch en zomerse sandalen.

The perfect summer bag

De perfecte zomertas is een strandtas! Zonnecrème, zonnebril, boek, fototoestel, ... Neem het allemaal mee in een kleurrijke strandtas van stro, een licht exemplaar met een quote of een compact enveloppetasje als je enkel de belangrijkste spullen wilt meenemen. TIP: op zoek naar meer handige travelaccessoires? Lees zeker ons artikel over de must have travel buddies!

Strandtas met opschrift - Veritas
The ultimate vacation & DIY combination

Creatief bezig zijn werkt net zo ontspannend voor je als op reis gaan? Maak op vakantie je eigen doorkijktop of -jurk, strandtasje of oorbellen! Zo ben je creatief, doe je een kleurtje op én heb je een DIY summerproof outfit! PS: je kunt al beginnen op het vliegtuig. Wat doe je anders tijdens een lange vlucht?

Gehaakte doorkijktop - Veritas

Je kunt niet wachten op de zomer? Nu weet je alvast wat je zeker moet meenemen op vakantie ;). Show ons jouw ultieme strandlook met #veryveritas op Instagram en Facebook!