fleurige oorbellen
  • Home
  • Blog
  • Zomerse juwelen, zelfgemaakt in 1, 2, 3!

Zomerse juwelen, zelfgemaakt in 1, 2, 3!

Armbanden, kettingen of oorbellen die perfect bij je stijl passen? Een paar tools en veel ideeën, meer heb je niet nodig. Of je nu nog nooit een kraal hebt aangeraakt of een Miyuki-pro bent, in dit artikel vind je de geheimen om makkelijk juwelen te maken, op jouw manier. 

Fantastisch etnisch

Het is niet moeilijk om juwelen met etnische allure te maken. Stap een van onze winkels binnen en snuister naar hartenlust tussen de bollen raffia, houten kralen en kleurige kwastjes. Je keuze gemaakt? Snel naar onze site: daar vind je massa's ideeën voor zomerjuwelen, mét duidelijke uitleg. 

ketting en oorbellen met kwast
oorhangers met houten schijfjes
Tortoise is de trend

We kunnen er niet omheen, tortoise is de toptrend in accessoires. Bij ons vind je gevlekte hangers in allerlei vormen en kralen die perfect combineren met hout, hars of goudkleurige kettinkjes. Op onze site zie je hoe mooi dat kan zijn.

oorhangers met tortoise schijfjes
Flower power

Geef een boost aan je humeur én aan je look met flashy, kleurige en zwierige barokke juwelen. Investeer in een juwelentangetje, kies de vorm van je oorhangers, bloemen en kleurige kwastjes en ... combineer en experimenteer op jouw manier! 

Simply chic

Less is more is je motto? Ook dan kun je unieke juwelen maken. Een armband met een paar subtiele kraaltjes bijvoorbeeld. Een ketting met enkele elementjes, waaronder de eerste letter van je naam. We blijven het herhalen: door te kijken naar kralen en materialen krijg je de leukste ideeën.

goudkleurige ketting met bedeltjes
Miyuki: miyu-wat?

We gaan er geen doekjes om winden: als je geen geduld hebt, begin dan vooral niet met Miyuki-kralen. Als je daarentegen dol bent op minutieus uit te voeren taakjes, dan is het supersimpel. Je weeft miniparels aan elkaar volgens een bepaalde techniek en creëert zo sierlijke motieven ... en juwelen! 

set van 3 rekarmbandjes
Dit vonden onze Veritas Creators

De Veritas Creators zijn bloggers en influencers die onze materialen en accessoires testen en combineren tot originele looks. Onder meer Mad as a Hatter, Jane James Knitwear, Emma & Mona en PRET Atelier stortten zich op het juwelen maken. Voor de drie eersten was het hun eerste keer: ze waren meteen laaiend enthousiast! 

emma en mona
emma en mona
mad as a hatter
mad as a hatter
jane james knitwear
jane james knitwear
pret atelier
pret atelier

Je ziet: zelf juwelen maken is niet moeilijk. Kom langs, volg onze ideeën online en toon ons het resultaat met de hashtag #madewithveritas