Zo scoor je de beste koopjes tijdens de solden!
Jippie, de solden staan weer voor de deur! Maar soldenshoppen kan ook zorgen voor frustraties. We geven je graag enkele tips om in deze hectische periode toch de beste koopjes te scoren!
  • Home
  • Blog
  • Zo scoor je de beste koopjes tijdens de solden!

Zo scoor je de beste koopjes tijdens de solden!

Jippie, de solden staan weer voor de deur! Van 3 tot en met 31 januari 2018 kunnen we weer genieten van leuke kortingen. Maar soldenshoppen kan ook zorgen voor frustraties: overvolle winkels, miskopen, … We geven je graag enkele tips om in deze hectische periode toch de beste koopjes te scoren! 

Wees voorbereid

Ga niet onvoorbereid op stap, maar denk op voorhand al eens na over wat je graag zou willen kopen. Stel een wishlist op en probeer je daaraan te houden. Tip: scroll op voorhand al eens door de webshops van de winkels waar je naartoe gaat. Zo doe je zeker ideetjes op. De wintersolden zijn bij uitstek dé periode om een extra boost te geven aan je goede voornemens! Ben je van plan om in 2018 opnieuw te gaan sporten? Gun jezelf dan een nieuwe sportoutfit, zo hou je je voornemen langer vol!

Doordacht budget

We kennen het allemaal: thuiskomen met véél meer koopjes dan je je had voorgenomen. Vermijd dit door op voorhand een budget op te stellen. Hou rekening met wat je zeker nodig hebt/wilt kopen en laat wat extra ruimte voor impulsaankopen, zoals een handtas(je). Want leuke tassen heb je nooit genoeg. Voorzie ze dus maar beter in je budget … 

Omkeerbare shopping handtas €35,99
Omkeerbare shopping handtas €35,99
Timing is everything

De solden kunnen soms erg hectisch zijn, met overvolle winkels die na verloop van tijd ontploft lijken. Vermijd dit door zo vroeg mogelijk te gaan shoppen. De meeste mensen gaan namelijk pas na de middag op pad. Als je op een relatief rustige voormiddag gaat, kun je zelfs je kinderen meenemen. En omdat het toch solden zijn, kun je hen meteen verrassen met een cadeautje, voor een leuk prijsje! Je begeeft je liever niet in de drukke winkelstraten? Shop dan online. Ook daar vind je een heleboel leuke koopjes, die ook nog eens aan de deur geleverd worden. 

Partners in crime

Wil je niet in je eentje gaan winkelen, spreek dan af met een of twee vrienden/vriendinnen. Vermijd shoppen met een hele groep, want dit zal het winkelen alleen maar hectischer maken. Kies als partners in crime vriendinnen met dezelfde stijl als jij, én met het hart op de tong. Eerlijke shopmaatjes kunnen je behoeden voor impulsieve aankopen waarvan je achteraf misschien spijt krijgt. 

Ruilnamiddagje

Toch een miskoop gedaan? Artikelen die je koopt in de solden kunnen niet meer geruild of geretourneerd worden. Maar je kunt wel een ruilnamiddagje organiseren samen met je vriendinnen! Erg leuk om te doen en misschien kun je een van hen wel heel blij maken met jouw miskoop. 

Welke tips ga jij toepassen tijdens de solden? Veel shopplezier!