panties met luipaardprint en sokjes door Veritas
  • Home
  • Blog
  • Zo kies je de juiste panty voor je benen

Zo kies je de juiste panty voor je benen

Een huidkleurige panty in een tint die je omabenen geeft, een motief dat je benen meteen een stuk korter maakt … allemaal zo makkelijk te vermijden als je de tijd neemt om de panty te kiezen die bij je figuur past. Volg ons advies, beenmode is onze specialiteit!

Je hebt korte benen

Als je korte benen hebt, ben je echt niet alleen maar aangewezen op minimalistische zwarte outfits om er wat groter uit te zien. Jij hebt ook recht op motiefjes! Kies ze wel in toon op toon zodat je je silhouet niet breekt. Een idee: een volledig zwarte look met leopardpanty.

Veritas panty met luipaardprint
Je bent een tikkeltje ronder

Wil je je benen wat verfijnen, blijf dan weg van motieven en lichte kleuren. Donkere tinten en matte afwerkingen hebben een visueel afslankend effect. Hou het bij uni en kies voor een semi-opaque panty die je combineert met een fijne schoen met hak.

Effen khaki Veritas panty
Je hebt wat last van spataders

Dit is geen scoop: vermijd supertransparante panty's. En zorgt dat je ademende kousen draagt. Spataders en warmte zijn geen goede match. In dezelfde logica ban je alle modellen die te strak zitten aan de taille en je bloedsomloop hinderen.

Rode panty Veritas
Je bent (erg) groot

Alle vrouwen benijden je, maar jij wilt net je ellenlange benen wat intomen. Je partner in crime: een hippe panty met kneehigh effect. Draag ook modellen met horizontale strepen om je proporties wat in evenwicht te brengen. Je kunt het!

Overknee panty

Voor nog meer tips over welke panty perfect voor jou is kan je ook deze blogpost eens bekijken! Blijf ons dus volgen, want we posten geregeld nieuwe tips! Deel ook je mooiste pantylooks met de hashtag #veryveritas. Tot binnenkort!