Vrouw met koffer

Winterdip? Vertrek op citytrip!

Toe aan een voorproefje van de zomer? Vergeet die winterdip en vertrek op citytrip naar de zon. Wat moet er allemaal in je koffer? En hoe pak je die het makkelijkst in? In deze blog vertellen we je er alles over.

Alles past in je reistas

Een leuke reistas maakt zelfs inpakken fun! Trakteer jezelf op een nieuw exemplaar met stylish bladprint, of customize je oude favoriete reismaatje. Maak gebruik van handige bagagelabels, organizers of etuis om je tas superoverzichtelijk en praktisch in te pakken!

Gevulde koffer
Beautiful beautycase

Begin op tijd je beautyspulletjes te verzamelen. Voorzie ook kleine flesjes voor je vloeistoffen als je met het vliegtuig op vakantie gaat en neem eventueel een reisborstel en spiegeltje mee om snel opnieuw je stralende zelf te zijn na je reis ;-)

Essentiële accessoires

Afhankelijk van de bestemming van je trip heb je natuurlijk ook de perfecte accessoires nodig. Ga je naar zee? Vergeet je strandhanddoek, sandalen en hoed niet! Even door een leuke stad dwalen doe je dan weer met een trendy zonnebril en je favoriete handtasje.

Killer outfit

Tijd voor wat echt telt: dé reisoutfit. Die houdt best het midden tussen stijlvol en comfortabel. Waar die middenweg ligt? Dat bepaal je zelf! Voor lange reizen opteer je beter voor comfort, maar je kunt natuurlijk ook je knaloutfit al klaarleggen voor een topentree.

vrouw met sjaal in het haar

Alles piekfijn in orde? Dan is het nu tijd om te relaxen. Oogmaskertje op en dromen van de reis die komt! Toon ons je leukste vakantiefoto's met #veryveritas.