• Home
  • Blog
  • Wat zijn de naaitrends dit voorjaar?

Wat zijn de naaitrends dit voorjaar?

Weg met die handschoenen, muts en sjaal: we hebben er genoeg van. Dit nieuwe naaimagazine heeft de zomer in het hoofd met fleurige, frisse en kleurige modellen, haalbaar voor alle niveaus.

#kleuropjouwmanier

De zomer is niet veraf met enkele kleurrijke toetsen. Een felle bloemenjurk of kleurige kimono fleurt je dag meteen op! Zoek je ideale kleurencombinatie met onze stoffen en modellen uit het nieuwe Veritas naaimagazine en creeër zo je unieke look.

Maak een goede indruk

Felle bloemenprints of tijdloze strepen: motieven maken het verschil! Onze huisdesigners ontwierpen unieke prints, exclusief verkrijgbaar bij Veritas! Haal je gewenste hoeveelheid in een van onze winkels of de webshop. Lees onze blog en maak kennis met ons designteam.

Must haves

De must have modellen voor je DIY-kleerkast? Die vind je in ons naaimagazine!
Een kimono die je open laat hangen of met een ceintuur in de taille draagt, een aansluitende of net losse en luchtige broek, een trendy jumpsuit of een licht avondjurkje: wanneer ga je alles showen? ;-)

Combineer met eigen breiwerk

Ook ons nieuwe breimagazine ligt nu in de winkel! Match je zelfgenaaide outfit met een zelfgebreide creatie. Een kleurrijke trui, lichte cardigan of een zomerse top combineren perfect met onze stoffen en modellen van het naaimagazine.

Van newbies tot experten

Onze modellen zijn niet alleen voor doorgewinterde naaisters en breisters ... Ook beginners kunnen met onze magazines aan de slag! Toch hulp nodig? Schrijf je in voor een workshop - voor maar € 15 - en laat je helpen door onze experten.

Kun je de naaikriebels niet meer bedwingen? Koop je favoriete stof met de kortingsbon uit ons naaimagazine en haal je naaimachine uit de kast! Benieuwd naar wat onze #veritascreators maakten uit onze magazines? Volg hen op Instagram, laat je inspireren en deel je eigen creatie met #madewithveritas.