Vindingrijk in huis met velours
Kan jouw interieur nog een paar knusse accessoires gebruiken voor het najaar? Dan is velours de ideale stof om mee aan de slag te gaan!

Vindingrijk in huis met velours

Kan jouw interieur nog een paar knusse accessoires gebruiken voor het najaar? Dan is velours de ideale stof om mee aan de slag te gaan! Deze stof is erg mooi door haar glimmende schijn, en ze is daarbij ook nog eens súper zacht! Velours kussens, opbergzakjes, … Het kan allemaal. Ook met wol met een velours uitstraling kan je veel leuks doen! 

Kussens om te knuffelen

De ideale accessoires om in velours te maken zijn kussens. Ze zijn heerlijk zacht om tegen te rusten en ze maken je interieur instant gezellig. Wil je graag aan deze DIY beginnen, maar weet je niet hoe? Bekijk dan even onze tutorial: deco kussen. Hierin wordt uitgelegd hoe je een kussen met mooie afwerking maakt. Je hoeft dan alleen nog een een kleur te kiezen die goed bij je zetel past en je bent ready to go

Velours all the way

Eigenlijk kan je alles wat je maar wil in velours maken. Nog enkele leuke ideetjes zijn deze omhulsels voor flessen. Ze zijn afgewerkt met een metalen plaatje met tekst: Save water - drink wine. Ook deze kan je gemakkelijk zelf maken. Lees hoe op onze blog over ponsen. Daarnaast zijn alle mogelijk zakjes in velours leuk. Opbergen wordt opeens een stuk leuker met deze zachte exemplaren. It’s so fluffy I’m gonna die! 

Shiny Wol

Leuk om te weten: ook wol kan een velours uitstraling hebben! Wil jij een kussen maken, maar dan nog net iets specialer dan alleen met velours stof? Maak dan de achterkant van je kussen met velours stof en brei zelf de voorkant met deze leuke wol. Of ga voor een grotere uitdaging: Deze ronde kussens zijn ideaal als versiering of gebruik ze als poef. 

Welk velours item ga jij maken om je interieur op te leuken?