• Home
  • Blog
  • Vijf manieren om je carré sjaaltje te dragen

Vijf manieren om je carré sjaaltje te dragen

Je viel voor het grafische motief van een carré sjaaltje of een model in trendy bruin-blauwtinten, maar weet niet goed hoe je het moet combineren? In dit artikel geven we je tips, tricks en verrassende manieren om je sjaal te strikken … Ontdek de jouwe!

De klassieker: om je hals

Een klassieker, die altijd classy blijft: een carré sjaaltje om je hals. Probeer eens een andere manier van knopen en haal je opgerold sjaaltje door een speciaal ervoor gemaakte sjaalring. Of sla je sjaal om je schouders en zet 'm vast met een pin of een broche.

Carré sjaal met gekleurde vlakken - Veritas
Zwierig aan je handtas

Speels en vrolijk, zo'n sjaaltje dat met je meedanst op het ritme van je tas. En meteen een manier om je tas te doen matchen met de rest van je outfit! Last but not least, erg praktisch ook: als het weer tegenzit, knoop je je sjaal om je hals of je hoofd. 

Schoudertasje met sjaaltje
Elegant als ceintuur

Om je taille te accentueren bij een rechte hemdjurk, een losvallende blouse of gewoon als ceintuur in je broek: een sjaaltje doet wonderen voor je look. We hebben zoveel kleuren, prints en formaten dat je voor elke outfit een stijl vindt die erbij past. 

Carrésjaal met kleurvlakken - Veritas
Girly in je haar

Er zijn zoveel manieren om een sjaal in je haar te dragen! Op social media vind je massa's tutorials. Hier alvast wat inspiratie: knoop je sjaaltje als een tulband, zet het vast aan je haarelastiekje en laat de uiteinden loshangen of maak een knoop op je hoofd.

Incognito

Geef jezelf Audrey Hepburn allures en ga eens incognito over straat met een zonnebril en een sjaaltje rond je hoofd. Deze mysterieuze classy vintage look is een van de toptrends dit voorjaar. Filmster voor een dag? Check!

Wil je nog meer verrassende manieren leren om je sjaaltje te knopen? Check onze tutorial-video's op ons YouTube-kanaal en toon ons je looks met #veryveritas!