Veritas in een nieuw jasje

Veritas in een nieuw jasje

Een nieuw seizoen, tijd voor een nieuwe garderobe. Maar ook onze huisstijl werd in een nieuw jasje gestoken en ons logo werd aangepast. Ontdek hier meer over onze nieuwe look & feel. 

Op jouw manier

Bij een nieuwe huisstijl hoort natuurlijk ook een nieuwe baseline! Voortaan luidt onze slogan: ‘Op jouw manier’. Want Veritas wil vrouwen helpen om hun eigen identiteit en persoonlijke stijl uit te drukken. Dat doen we door ons breed assortiment aan accessoires en beenmode, en een gevarieerd creatief assortiment voor gemakkelijke tot moeilijke DIY-projecten.

Maar het gaat verder dan onze producten in de winkel: we geven inspirerende ideeën, gepersonaliseerd advies en leuke belevingen die je een goed gevoel geven. We proberen je te helpen om de beste versie van jezelf te zijn, op je eigen manier!

Een nieuwe visuele stijl

Dat gevoel willen we ook overbrengen in onze communicatie en de beelden die we gebruiken. Daarom werd onze visuele stijl in een nieuw fris en vrouwelijk jasje gestoken. Ook het logo werd net dat tikkeltje anders. 

Tv-spot

Omdat beelden zoveel meer zeggen dan woorden, loopt er vanaf 17 september een tv-spot om onze nieuwe huisstijl en het najaar te lanceren. De boodschap van onze spot? Toon het beste van jezelf, tackel die bad hair day, ga voor de ultieme finishing touch, verleng de zomer en krijg meer in je tasje, maar doe het vooral op jouw manier!

Laat ons hieronder in de comments weten wat jij ervan vindt! :)