• Home
  • Blog
  • Veritas Creators x Embellishment

Veritas Creators x Embellishment

Afgelopen maand vroegen wij een handje vol bloggers om hun eigen stijl neer te zetten met enkele van onze Veritas accessoires rond het thema "embellishment". Elk op hun eigen manier, wisten ze ons te verbazen met het resultaat....
Be the real you en ga zelf aan de slag om je outfit #opjouwmanier volledig naar eigen hand te zetten. Laat je inspireren door onze Veritas Creators!

groep veritas creators
Stoere & verfijnde look

Til je hemdje naar een verfijnd, maar stoer niveau! Een minimalistisch linnen hemd aanvullen met een verfijnd kraagjuweel of een subtiele pin in een al opvallend leopard kraagje, het is een extra touch die je outfit meteen een ander uitzicht geeft. Experimenteer erop los met onze embellishments.

Subtiele touch

Soms heeft een outfit geen extra drama nodig, maar mis je wel een ‘je ne sais quoi’ … Met een subtiele broche of pin in je haarband, sjaal, vest of kraagje creëer je een eigen look die niet onopgemerkt zal blijven!

Bisous de Paris!

Je hoeft niet naar Parijs te snellen om er die unieke sfeer op te snuiven. De baret brengt Parijs wat dichterbij dit najaar. Het leuke is dat je deze in no time kan personaliseren met kralen, pins, borduurwerk, … Een snel en leuk alternatief voor het dagenlang breien aan een muts.

Zelf zin gekregen in het customizen van jouw outfits? Deel jouw creatie met de hashtag #opjouwmanier. Je maakt maandelijks kans op een cadeaubon van € 100!

Tip: bekijk hieronder de video van het kick-off event met onze Veritas Creators!