Trendaccessoire: zijden sjaaltjes
  • Home
  • Blog
  • Trendaccessoire: zijden sjaaltjes

Trendaccessoire: zijden sjaaltjes

In de lente doken ze al op en op festivals zagen we ze schitteren rond polsen, enkels, halzen of knotjes: zijden sjaaltjes! Dit najaar zijn ze overal, in tal van kleuren en stijlen. Hoe je ze nu het best draagt en combineert? Ah, watch, learn en doe er dan helemaal je eigen ding mee ;)

In de knoop

De meest courante manier om een sjaaltje te dragen is rond je hals of over je schouders. Maar ook daar zijn heel wat varianten mogelijk. Naast de klassieke knoop vooraan kun je ook gaan voor een countrylook met knoop achteraan, of je geeft je look een elegante twist met behulp van een sjaaljuweeltje. Hallo sierlijke halslijn!

Juweeltje erbij

Sjaaltjes komen dit najaar ook niet alleen. Dankzij sierlijke of net stoere kettingen en andere juwelen die je sjaaltje bij elkaar houden, wordt het echt dé eyecatcher van je outfit.

Handtas met een plus

Al eens een sjaal aan je tas geknoopt? Het is de ideale manier om een basic handtas meteen een heel andere look te geven. Zo past je tas elke keer perfect bij je outfit, zonder dat je een nieuwe moet kopen.

In je haar

Een sjaaltje staat leuk en speels als haarband in los haar of bij een knotje, maar probeer ook dit eens: knoop een XL-sjaal nonchalant om je staart en laat ‘m wapperen in de wind. 

Last van een bad hair day of zin in een retro look? Knoop je sjaaltje op een van de manieren die we je hieronder tonen.

Hoe ga jij je sjaaltje dragen? Toon het ons zeker op Instagram met de hashtag #veryveritas en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €100!