Trend alert: barets & broches

Trend alert: barets & broches

De baret is helemaal terug. Verkies jij een tijdloos vilten exemplaar? Een hippe wollen baret? Of ga je voor DIY? Hier lees je hoe je ze nog leuker maakt met broches.

Rush hour

Geen tijd om veel aandacht aan je outfit te besteden? Last van een bad hairday? Zet een baret op en voilà, je classy look is een feit! Kies er een die perfect bij je persoonlijkheid past, zoals een exemplaar met pareltjesversiering.

DIY je baret

Een broche op je shirt spelden is leuk, maar je kunt broches op zoveel meer originele manieren inzetten. Pin ze op je baret bijvoorbeeld. En wil je nog een stapje verdergaan in DIY? Verras jezelf en je omgeving en stort je op het customizen met opnaaibloemetjes. Het resultaat is schitterend!

Pretty Parisienne

Baretten doen aan Parijs denken! Geef je Parisienne-look extra pit door een baret te combineren met een chique broche of pin. Of nog beter: een stijlvolle broche met een barokke strik eraan. Paris, je t’aime!

Businesswoman

Het tweedelige pak voor vrouwen is een grote trend dit najaar. (lees hoe je het maakt in ons naaimagazine)Wil je het minder zakelijk en veel meer jij maken? Pimp je pak op jouw manier en pin een reeks broches op de boord van je blazer.  

Hoe ga jij je baretten en broches combineren?

P.S. Deel je look op Instagram met de hashtag # VERYVERITAS en maak kans op een cadeaubon ter waarde van € 100.