Toffe cadeautjes voor de kleinsten
Nog op zoek naar leuke cadeautjes voor de kinderen? Hier vind je ze: van creatieve knutselpakketjes tot sprookjesachtige verkleedkleren, gezellige pyjamaatjes en zoveel meer.
  • Home
  • Blog
  • Toffe cadeautjes voor de kleinsten

Toffe cadeautjes voor de kleinsten

Nog op zoek naar leuke cadeautjes voor de kinderen? Hier vind je ze: van creatieve knutselpakketjes tot sprookjesachtige verkleedkleren, gezellige pyjamaatjes en zoveel meer.

Knutselpret

Bij een kleine knutselfan scoor je ongetwijfeld met een van deze creapakketjes. Zelf een sleutelhanger maken, een eenhoorndiadeem of kleurige armbandjes, … uren speelplezier gegarandeerd!

Creapakketjes
Fluffy overload

Niets gezelliger dan een hele dag in pyjama rondlopen… Geef de kleinsten dit jaar eens een fluffy pyjama of onesie cadeau. Nog cosy home socks of schattige pantoffels erbij en hun nieuwe binnenblijf-outfit is compleet. Het slaapritueel aan het eind van zo’n luilekkerdag verloopt vlekkeloos als ze zo’n schattig eenhoorndekentje of -kussen mee naar bed mogen nemen. Handig, in het kussen zit een zakje met rits om je pyjama overdag in te stoppen! 

Verkleedpartijtje

Met deze leuke accessoires zijn je kinderen helemaal klaar voor het volgende verkleedfeestje! Van tule rokjes met sterretjes en glinsterende vleugeltjes tot een superheldencape met masker... je maakt het zo sprookjesachtig als je zelf wilt!

Shiny juweeltjes

Net zoals mama… Maak je kleine meid blij met mooie accessoires: een schitterend handtasje, een haarbandje met strik en schattige speldjes met hartjes of sterretjes. Hoe meer glitter, hoe beter! 

Warm de winter door

Een muts, sjaal en handschoenen zetten kinderen meestal niet bovenaan op hun verlanglijstje, maar toch… Wedden dat deze vrolijke mutsen met een monstertje, poezensnoetje of quote bij hen in de smaak zullen vallen? Kleine fashionista’s zullen in de wolken zijn met de fluffy oorwarmers.

Sfeervol cadeautje

Wil je je geschenkje extra sfeervol maken? Versier het met deze kerstlichtjes! De gekleurde ledlichtjes speld je met een handig pinnetje op bijvoorbeeld een kledingstuk of muts.

Heb jij toffe cadeautjes gevonden voor je kinderen?