Terug naar school: dé ultieme checklist
  • Home
  • Blog
  • Terug naar school: dé ultieme checklist

Terug naar school: dé ultieme checklist

Terug naar school: dé ultieme checklist

In september is het weer zover… Na twee fijne maanden is het tijd om terug naar school te gaan. Om wat orde te scheppen in de chaos die de eerste schooldag vaak met zich meebrengt, hebben we een handige checklist gemaakt! Bye bye schoolstress! ;)

Hippe sokken

Fleur je kids hun back to school outfits op met hippe sokken. Kies uit schattige kniekousen of stijlvolle sokken in allerlei kleuren en prints. De perfecte manier om die eerste schooldag goed te starten.

Boekentas/rugzak

Toch wel een van de belangrijkere back to school items: de boekentas. Je moet er een heel jaar mee rondlopen, dus het is belangrijk dat je de rugzak vindt die voor de volle honderd procent bij je past. Kies voor een fluffy zachte roze monsterversie, of een flashy zilveren rugzakje. Voor de creatieve mama’s: kleur onze basic canvas turnzak met een Dylon pod en kleef er zelf letters of patches op.

Regenlaarsjes/regenjasje

Het najaar is vaak een regenachtige periode. Om hierop voorbereid te zijn haal je best een origineel paar regenlaarsjes met bijhorend regenjasje in huis. Zo kunnen je spruiten volop in de plassen springen zonder natte voeten achteraf.

Nominette labels

Verdwijnt er wel eens een handschoen, jas of sjaal? Nominette labels zijn de oplossing voor vergeetkousen! Maak een persoonlijk label met de naam van je zoon of dochter, naai ze in hun spullen en verloren kledingstukken zullen veel sneller teruggevonden worden. Kies zelf de kleur en icoontjes!

Brooddoosje

Lunchtijd, hoera! Boterhammetjes eten wordt extra leuk als ze in een grappige brooddoos zitten. Wat wordt het: een schildpad, walvis of octopus? Smakelijk!

PS: Deel de look van je kleintjes op Instagram met de hashtag # VERYVERITAS en maak kans op een cadeaubon ter waarde van € 100.