Spotted: kurk en imitatieleder in onze nieuwe creatieve krant
  • Home
  • Blog
  • Spotted: kurk en imitatieleder in onze nieuwe creatieve krant

Spotted: kurk en imitatieleder in onze nieuwe creatieve krant

Wat is het eerste dat in je opkomt als je het woord ‘kurk’ hoort? Nee, wijn is deze keer niet het juiste antwoord! In de gratis creatieve krant van Veritas kom je te weten dat je met kurk meer kunt dan alleen flessen afsluiten. En je vindt er creaties in origineel imitatieleder. Haal deze gratis inspiratiekrant nu in de dichtstbijzijnde Veritas winkel.

VERITAS X FRANCISCO FERRER

Ben je op zoek naar een speciale clutch of handtas, maar heb je ze nog niet gevonden? Maak dan zelf je gepersonaliseerd exemplaar. Speciaal voor deze editie heeft Veritas samengewerkt met de Brusselse Hogeschool Francisco Ferrer. De studenten zijn helemaal losgegaan met onze materialen en dat resulteerde in een aantal zeer mooie exemplaren! Benieuwd naar de resultaten? Je vindt ze in de nieuwe creatieve krant, maar hier krijg je al een voorsmaakje!

LEATHER ALL THE WAY

Eerder fan van leder? Goedkoper, maar minstens even stijlvol is imitatieleder. Een handige rugzak of een compacte kaartenhouder: creëer ze zelf aan de hand van de werkbeschrijvingen in deze krant en online. Ga aan de slag en shop je materiaal hier

KURK KURK KURK

Wist je dat wij verschillende soorten kurk aanbieden zoals kurk met roségouden ruitjes, die je hieronder ziet, maar ook met glitteraccent en kleurige stippen: koop hier je kurk!

MOOIE COMBO’S

Vind je het moeilijk om te kiezen? Wat dacht je van deze combo: kurk en imitatieleder? Zo heb je dat edgy kantje van leder maar toch het pure en simpele van kurk. Naast handtassen geven we je ook inspiratie om zelf computerhoezen of zakdoekendozen te maken. De werkbeschrijving voor deze items vind je terug online of in onze creatieve krant.

Onze ideeën klinken je als muziek in de oren, maar je weet niet hoe eraan te beginnen? Check dan nu onze workshopkalender. Wil je thuis beginnen aan één van deze projecten? Shop dan hier in 1 klik al het materiaal.

Haal vanaf 9 maart de gratis creatieve krant in een van de Veritas winkels en leef je uit met deze materialen. Wij zijn alvast enorm benieuwd naar je creaties. Aarzel dus niet om ze met ons te delen via deze hashtag #MADEWITHVERITAS.