• Home
  • Blog
  • SOS lentebenen: zo pak je het aan!

SOS lentebenen: zo pak je het aan!

De eerste zonnestralen brengen niet alleen zorgeloze terrasjes met zich mee, maar ook de nodige outfit-stress. Te warm voor die knusse trui, te fris voor die zomerse jurk en je benen hebben te lang geen zonlicht meer gezien; hallo melkflessen. Lees daarom deze tips om zelfs de bleekste benen te laten stralen!

Elegant nylon

Je ideale partner voor die eerste zomerse dagen is de lange rok op enkel- of kuitlengte. Met een leuke sneaker of killer heels eronder zie je er meteen lenteproof uit, zeker in combinatie met een hip nylon sokje. Super om te dragen omdat het heel licht is, én het bestaat in allerlei trendy uitvoeringen. Van bloemen tot streepjes, leef je uit. Wedden dat niemand naar de teint van je benen kijkt? 
Kies jouw nylon favoriet > 

Hallo huidskleurige panty's

Bij een huidskleurige panty denk je misschien aan een saai, duf model, maar niets is minder waar. Tegenwoordig bestaan er skintone panty's die bijna onzichtbaar zijn voor het blote oog (serieus, kan jij hem spotten op onderstaande foto?!), maar die je benen een mooie glans en egale teint geven. 
Ontdek de skintone panty's hier > 

Tenen buiten!

Dilemma: je wilt absoluut die nieuwe sandalen aantrekken onder je lente-outfit, maar je benen zijn echt nog te bleek. No worries, er bestaan ook teenloze panty's. Yes, je leest het goed, panty's zonder tenen, zodat je je zomerschoenen nu  al kunt dragen. De twee lusjes zorgen ervoor dat hij comfortabel blijft zitten en je benen er flawless uitzien! Ontdek toe-less panty's Alysée en Shelina

Focus op sokken

De sokkentrend valt simpelweg niet te negeren dit jaar. Strepen, bollen, prints: hoe opvallender je sok, hoe beter. Doordat ze zo'n belangrijk onderdeel worden van je outfit kun je ze maar beter gebruiken als afleiding van je bleke benen, toch? Kies voor een eyecatcher met gekleurde strepen of een hippe luipaardprint en jouw sokken stelen de show. 
Naar de sokken > 

gele sokjes in sandalen - Veritas
Voor de durvers

Uiteraard zijn er ook mensen die het hele jaar door die perfecte glow op hun benen hebben of die misschien al wat hebben valsgespeeld door zelfbruiner te smeren. Kun je niet wachten om je benen te showen? Dan zijn er de sneakersokjes. Ze verdwijnen volledig in je schoen, waardoor je ze niet kunt zien en alle aandacht naar je benen en outfit gaat. Ook handig om in pumps te dragen voor een meer classy stijl. 
Shop hier je sneakersokken > 

Bye bye schurende dijen!

De laatste tip is er eentje voor als het echt warm wordt. Ken je dat oncomfortabele gevoel van je dijen die tegen elkaar wrijven bij elke stap die je zet, zeker op een zwoele zomerdag? Gedaan ermee, dankzij elastische dijbanden! De silicone strips aan de binnenkant voorkomen dat ze afzakken, de platte naden zorgen voor optimaal draagcomfort. 

Hopelijk hebben deze tips je geholpen om optimaal van het lenteweer te genieten. En onthou vooral: iedereen z'n benen hebben maanden onder knusse dekentjes binnen gezeten ;)