make-up tasje met quote- Veritas
  • Home
  • Blog
  • SOS cadeaustress! Toffe cadeautjes onder 20 euro

SOS cadeaustress! Toffe cadeautjes onder 20 euro

Niks leukers dan een grote stapel cadeautjes onder de kerstboom. Om het ook nog leuk te houden voor je portemonnee verzamelden we de meest uiteenlopende geschenkideeën voor minder dan 20 euro. Lees snel verder.

Oorwarmers met allure

Je zus of collega die in alle omstandigheden stylish voor de dag komt, doe je geen groter plezier dan met een haarband, baret of oorwarmers voor de winter. Deze exemplaren kregen nog eens een extra chique uitstraling dankzij stras, siersteentjes of imitatiebont.   

meisje met bordeaux haarband met parels - Veritas
Ideeën voor DIY-lovers

Voor minder dan 20 euro vind je in onze shop naaitassen met funny prints, dito tassen voor  breinaalden, maar ook boeken en magazines om je eigen creaties te naaien. Liever in gezelschap aan de slag? Een workshop kost maar 15 euro. 

breiende meisjes - Veritas
Cadeaus voor kerstfans

Die vriendin die liefst al in november haar kerstboom zet, verras je met cadeautjes die haar het hele jaar door in christmas mood brengen. Een diadeem met rendieroortjes, een kraagje met kerstborduursels en een muts met ingewerkte lichtjes: allemaal minder dan 20 euro! 

Antivriesinspiratie

Op zoek naar een cadeautje voor een koukleum eerste klas? Een warmwaterkruik met een zacht jasje, homesocks met een grappig motiefje, cosy pantoffels of een zalige induffelsjaal; voor ieder wat ideaals!

Het kan dus: toffe cadeautjes scoren voor minder dan 20 euro! Kijk ook in onze cadeaushop of check onze blogs voor cadeaus onder 10 of 50 euro. Ohja, of koop gewoon een cadeaubon ;)

Happy holidays!