Singing in the rain

Je wegstoppen onder lagen kleren is niet nodig als het regent. Transparant is de trend, voor je regenjas, én voor regenlaarzen. Je geeft jezelf liever niet te veel bloot? ;-) Opteer dan voor glitterlaarsjes of kleurige accessoires! 

As clear as day

De absolute trend dit voorjaar zijn transparante regenaccessoires. Je kids stelen de show met hun favoriete sokken in hun doorkijklaarsjes! Maar zo valt het natuurlijk wel op als ze weer eens twee verschillende sokken uit de lade namen ... ;-) Een voordeel van clear rainwear is dat je alles in het oog kunt houden. Met een doorschijnende parka met kap en een transparante paraplu ontsnapt niets nog aan je aandacht, ook die twee verschillende sokken niet!

Transparante regenjas met naden - Veritas
Join the navy

We blazen nieuw leven in de gekende gele parka! In pastelgroen en felblauw, met gepimpte voeringen, trotseer jij zonder problemen de Belgische stormen.  Be prepared … In ons land weet je maar nooit wanneer de hemel openbreekt. Dankzij het lichte materiaal stop je deze jas makkelijk weg in je tas.

Regenjas met kap blauw - Veritas
Tijdloze topper: de trenchcoat

Wanneer een parka iets te casual is en je jurk om een meer verfijnde look vraagt, is een trenchcoat de ideale oplossing om je outfit regenproof te houden. Snel even aantrekken, parapluutje mee en je verschijnt stylish as ever aan de schoolpoort of op je werk.

Waterafstotende trenchcoat beige - Veritas
Nooit meer natte sokken!

Een onverwachte stortbui met natte sokken en koude voeten tot gevolg … Een absolute moodkiller! Maar met een hippe regenlaars heb jij daar geen last meer van. Op een happy day dans je zelfs door de plassen!

Kleine moddermonsters

De kids stuur je snel regenproof naar school in schattige parka's en laarsjes. Die moddergevechten op de speelplaats zijn er zo weer afgewassen. Gewoon met een vochtige doek erover en klaar voor de volgende schooldag!

Hebben we je ervan kunnen overtuigen dat regenweer niet het einde van de wereld is? Show ons je nieuwe regenoutfit met #veryveritas op Instagram en Facebook!