Show je sokken deze herfst

Show je sokken deze herfst

Show je sokken deze herfst

De leukste manier om je outfit helemaal af te maken of een tikkeltje kleur te geven? Met hippe sokken. Bij ons vind je een enorm assortiment, in alle mogelijke kleuren, patronen en stijlen. Dacht je dat sokken in sandalen een absolute fashionflater zijn? Het antwoord ontdek je hier. ;-)

Streepjes en stipjes

Een sobere outfit geef je een extra toets met kleurige sokken met bolletjes of streepjes. Laat ze onder je jeans uit komen piepen voor een speelse look.

Sober en simpel is niks voor jou? Draag eens sokken in je sandalen. Dat is tegenwoordig helemaal geen no go meer. Mooi meegenomen: zo hoeven je favoriete zomerschoenen nog niet meteen in de kast tot volgend jaar!

Fancy fluffy

Zalig om in je luie zetel te dragen, maar nu ook perfect voor buitenshuis, zo’n zalige fluffy sokken. Ze zijn comfortabel, zacht en gezellig en matchen perfect met een strak pak en stylish loafers.

Ga voor glitters

Steel de show met glittersokken. Ga je naar een feestje of val je gewoon altijd voor glans? Dan zijn sierlijke glittersokjes helemaal iets voor jou.

Pompompon…

Pompons zie je weer overal, zelfs aan de rand van je sokken. Hoe wij deze pomponsokjes zouden combineren? Met een rok of een jurk voor een verrassende speelse touch.

Voor welke sokkentrend kies jij?

PS: deel je look op Instagram met de hashtag #VERYVERITAS en maak iedere maand kans op een cadeaubon ter waarde van € 100.