pyjama chillax sloth

Pyjama Sunday!

Niets zo gezellig als een luie zondag in pyjama. Eerst uitslapen. Dan lekker lang aan tafel blijven hangen met het hele gezin. Samen spelletjes doen. En heel misschien even de deur uit om een frisse neus te halen, gewoon met je jas en je laarzen over je huispak heen wink.

Lekker warm onder de lakens

Koude nachten? Jij bent erop voorbereid! Blijf vandaag lekker lang in bed in je knuffelzachte pyjama. Hou je slaapmaskertje bij de hand, mocht het daglicht je op een gegeven moment hinderen wink … En als je er echt uit moet, dan trek je je kamerjas en je cosy home socks aan. Zoon- of dochterlief chillt mee in een coole onesie.

Chillax

What’s next op je Sunday funday? Trek een poncho of sjaal over je knusse homewear aan, strijk neer op de sofa en relax! Haal je achterstand op je favoriete spannende series weer in of neem een zakdoek bij de hand en kijk je all-time favourite romantische film.

Sjaal geribbeld beige
Hygge in huis

Het Scandinavische wellnessconcept hygge staat voor een intieme, gezellige en warme sfeer. Laat je erdoor inspireren voor je interieurdeco, maar ook voor je kleren. Massa’s ideeën vind je in ons nieuwste breimagazine, onze creatieve krant en online. Toon ons je creaties met #madewithveritas !

Kinderspel

Stilzitten? Dat is moeilijk voor kinderen. Doe gewoon mee met hun energieke spelletjes of kom samen even tot rust bij een gezelschapsspel of een leuke film. Lekker warm blijven ze in hun onesie met beestig mooie motieven, een kamerjas met oortjes of een pyjama met een bever erop.

PS: Klaar om te cocoonen? Deel jouw pyjamazondag via Instagram met de hashtag #opjouwmanier!