Op zoek naar een leuke carnavalsoutfit?
  • Home
  • Blog
  • Op zoek naar een leuke carnavalsoutfit?

Op zoek naar een leuke carnavalsoutfit?

Carnaval, dé gelegenheid om je nog eens volledig te laten gaan in het verkleden van jezelf en je kids! Hebben je kleinsten het een beetje gehad met het typische spookje (aka ‘laken over je hoofd’)? Hier vind je een aantal originele verkleedlooks waar je misschien ook wel enkele items uit kunt scoren ;) 

Superhelden for the win!

Net wat we vandaag kunnen gebruiken: superhelden die ten strijde trekken tegen het kwaad! Oké, het is misschien een klein beetje meer dan wat je van plan was, maar deze makkelijke DIY-outfits zorgen er in elk geval voor dat je kids een vliegende start maken tijdens carnaval. Deze superheldencape met bijhorend masker maak je vlotjes zelf. 

Loslopend wild

Zijn je kids ook helemaal gek van dieren? Dan zijn deze maskers met konijn, vleermuis of uiltje ideaal! Combineer met een haarband met eenhoorn of zwaan en ze zijn helemaal in animal thema. Het setje met tulen rokje zorgt voor een instant Zwanenmeer gevoel. 

De clown van de klas

Kan het voor jou nooit gek en kleurrijk genoeg zijn? Deze items met pompons zorgen voor de vrolijke noot tijdens de carnavalsoptocht! 

Nog meer inspiratie nodig? Shop hier alle carnavalsitems of maak ze zelf met onze gratis DIY carnavalsideetjes!