Op citytrip? Dit zijn je must have travelbags!
  • Home
  • Blog
  • Op citytrip? Dit zijn je must have travelbags!

Op citytrip? Dit zijn je must have travelbags!

Racen naar de luchthaven, en daarna zalig kuieren door pittoreske straatjes, of shoppen in de drukke straten van New York? Deze handtassen zijn onmisbaar voor je volgende citytrip!

Cross-over bag

Helemaal hot & happening: de cross-over tas! Niet alleen is deze draagwijze helemaal on trend, dit tasje heeft ook het perfecte formaat om al je noodzakelijke items op te bergen (denk: gsm, lipstick, geld, zonnebril). Bovendien hou je je spullen veilig dicht bij je: pickpockets, I don’t think so!  

Heuptasje

Contra een tasje dat je over je borst draagt, maar wel pro kleine formaatjes? Ga dan voor een stylish heuptasje. Je hebt alles bij de hand en verliest geen tijd met naar je gsm te graaien in je oversized tas voor die ene perfecte vakantiefoto.

Rugzak

Heb je toch wat meer spulletjes nodig onderweg? Een warme trui voor als je een hele dag op pad bent of een fles water? Dan is de rugzak nog steeds je perfecte travel buddy. Pro bij deze tas: je kunt hem zowel op je rug dragen als aan je hand. Win-win! 

Allround model

Ontbijtje op dat gezellige terras, een paar uurtjes shoppen, en dan naadloos over naar je apéro cocktail? Zorg voor een handtas die de hele dag met je mee kan. Met dit allround model flaneer je zo van de ene activiteit naar de andere!

Shopper

Een lange vlucht voor de boeg en je wilt per se je laptop, favoriete boek en reiskussentje mee? No stress, neem een grote shopper bij de hand! Dit stijlvolle model is zowel praktisch als elegant, dankzij de natuurlijke kleur en het doorstikt motief.

Welke tas is jouw favoriet? Happy travels!