Meisje met Q Nova panty

Ontdek de duurzame panty

Een duurzame panty aan je benen? Dankzij onze panty's met de Q-nova technologie kies je voluit voor ecologie. Go eco met een effen exemplaar, eentje met een stijlvol motief, of sla een mooi figuur met shapewear. Lees er hier alles over! 

Q-wat?

Q-nova is de naam van een nieuwe polyamidevezel, ontwikkeld door Fulgar, de grootste producent van nylondraad. De duurzame Q-nova vezel is gemaakt van gerecycleerde resten van die nylonproductie. Het doel: afval verminderen, maar ook een kwalitatieve grondstof afleveren, ontwikkeld met respect voor het milieu.

Een verantwoord proces?

Een woordje uitleg, zonder al te veel in detail te treden ... De Q-nova vezel wordt gemaakt van resten van nylon die op geen enkele andere manier hergebruikt kunnen worden en onvermijdelijk op de afvalberg belanden. Fulgar smelt ze en zet ze om in polymeren die op hun beurt verder verwerkt worden. Bij het volledige productieproces worden geen chemicaliën gebruikt, en minder water en energie. Minder afval en minder vervuiling: check!

Q Nova voordelen
Basic op zijn best

Op zoek naar een basic zwarte panty? Kies dan meteen voor een duurzaam exemplaar, zoals Giulia en Alanis. Giulia, in 40DEN, is semi-mat en semi-transparant en laat wat meer van je been zien. Wil je graag een korter jurkje of rokje dragen zonder al te veel bloot te geven, dan is Alanis de ideale keuze: 60DEN, semi-mat en opaque.

Vind je print

Een kledingstuk dat wat schwung kan gebruiken? Kies voor een panty met print, én een minimale ecologische voetafdruk. Dierenvrienden gaan voor Platon met luipaarddessin. Schotlandliefhebbers zullen vallen voor Euclide, in trendy tartanruit. Beide panty's zijn ook verkrijgbaar als kniekous. En ben je eerder fan van grafisch? De donkerblauwe panty Cleanthe met honingraatmotief geeft pit aan je outfit.

Altijd in shape

Sobere looks, sterke prestatie: panty Vicky houdt je buik en heupen in prima shape, dankzij zijn figuurcorrigerende werking. Dé perfecte panty dus voor onder die aansluitende jurk of kokerrok!

Helemaal gewonnen voor onze duurzame panty's? Bekijk ze hieronder in actie of ontdek ze bij je Veritas in de buurt of online.