vrouw met overknee panty

Ondeugend op jouw manier

Februari staat in het teken van de liefde. Maar de belangrijkste liefde die je kunt tonen deze maand, is de liefde voor jezelf! Net als elke vrouw heb jij ook een ondeugend en verleidelijk kantje. Hoe toon je dat in je outfit?

Gewaagd

Jij bent een durver! Met jouw opvallende en gewaagde stijl ben je een echte trendsetter. Je bent niet bang om je verleidelijke kantje te tonen en gaat zonder schroom voor een sexy stay-up of een kneehigh panty onder je hemdjurk. Felle kleuren, opvallende prints en speelse juwelen zijn vaste waarden in je garderobe.

vrouw in gele outfit met zwarte toetsen
Sportief

Casual is your middle name ... Je geeft graag een comfortabele en sportieve touch aan je outfits, zonder je sexyness te verliezen: een hippe sneaker en een opvallend sokje klaren de klus. Je juwelen hou je vrij minimalistisch, maar je handtas mag dan weer een fanny pack zijn. Praktisch én fashionable.

Stijlvol

Als er één iemand classy genoemd mag worden, ben jij het wel. Je kleerkast bestaat uit kwaliteitsitems, die toch al eens te vinden zijn voor een ondeugende touch. Je gaat de deur uit in een tijdloze trenchcoat, met een skintone of zachtroze panty erbij. En soms kies je voor een gedurfder exemplaar, met een lijntje achteraan.

Stijlvolle vrouw in trenchcoat
Romantisch

Jij hebt het graag gezellig, zowel thuis als in je look. Lieflijke prints zoals bloemen en stipjes draag je met plezier. Met een comfy cardigan maak je iedere outfit af. Maar onder die laagjes zachte stoffen schuilt een ondeugend kantje ... Combineer je sierlijke rokje eens met een fake overknee panty voor die kleine knipoog.

Welk type ben jij? Ongetwijfeld herken je je een beetje in alle types ;) Geef jezelf deze maand genoeg liefde, en toon ons zeker jouw ondeugend pantymomentje op Facebook en Instagram met de hashtag #ondeugendopjouwmanier. Wie weet verschijn je op onze homepage en maak je kans op 1 jaar lang gratis panty's!