Must have juwelen voor de feesten
  • Home
  • Blog
  • Must have juwelen voor de feesten

Must have juwelen voor de feesten

Hoog tijd om je outfit voor de feestdagen samen te stellen! Wij helpen je een handje met deze accessoires die je look een extra boost geven. 

Oorbellen

Lange statement oorbellen zijn helemaal in. Je vindt ze in zilver- en goudkleur of met een rood kwastje voor extra pit. Wil je het wat subtieler houden? Kies dan de gouden ringetjes met een glinsterend sterretje

Armbanden

Een sierlijke armband mag zeker niet ontbreken bij je feestoutfit. Kies voor een zilver- of goudkleurig exemplaar afhankelijk van de tint van je oorbellen en andere juwelen. Alles in één kleur geeft de mooiste combinatie!

Kettingen

De choker is nog altijd de hipste ketting van het moment! Chokers gaan van opvallende, grote exemplaren tot fijnere, subtielere kettinkjes. Ben je niet zo’n fan? Ook een lange glitterketting of een kraag-ketting zijn erg mooi en trendy. 

Haaraccessoires

Het wordt soms vergeten, maar ook met haaraccessoires kun je erg leuke dingen doen! Hou je kapsel in toom met leuke speldjes, creëer een speelse look met een glitter scrunchie of hou het klassieker met een diadeempje. Extra feestelijk zijn glitter kattenoortjes. Nog een choker erbij en jouw catchy look is helemaal compleet! 

Horloges

Last but not least, om middernacht niet uit het oog te verliezen: een leuk horloge! Altijd mooi is een klassiek zilveren of roségouden exemplaar. Kun je niet kiezen? Dan is een uurwerk met verwisselbare bandjes de perfecte oplossing voor jou! 

Metalen uurwerk € 29,99

Ligt jouw feestoutfit met bijpassende juweeltjes al klaar?