Alles om stijlvol door de regen te fietsen
  • Home
  • Blog
  • Met de fiets naar het werk? Maak je nooit meer zorgen over regen!

Met de fiets naar het werk? Maak je nooit meer zorgen over regen!

Het is weer zover... Het najaar komt stilaan in zicht en we denken al aan die eerste herfstdagen. Hoe mooi en kleurrijk die ook kunnen zijn, vaak gaan ze gepaard met belachelijk veel regen én wind. Gelukkig hebben we een must-have list opgesteld waarmee je stralend door iedere plensbui fietst!

Must have regenjassen

Een hippe regenjas kan natuurlijk niet ontbreken. Ga je voor stylish PU in prachtig bordeaux, een kort jasje in luipaardprint of een klassieke trench regenjas? Je combineert ze makkelijk met een bijpassend hoedje, want hoeden zijn helemaal terug. Met al deze items wordt dat ritje naar je werk of school een stuk stijlvoller! 

Paraplu’s met een boodschap

Niets zo saai als een paraplu? Think again! Een grappige quote, glinsterende sterren of een pikzwarte kat? Van deze paraplu’s word je instant vrolijk. 

Superschattige regenlaarsjes

Nooit meer natte sokken, hoera! Dankzij deze regenlaarsjes kom je ook nog eens stijlvol voor de dag. Kies voor korte glossy regenlaarsjes om naar de stad te gaan of hogere boots. Die zijn ideaal voor een dagje op het strand of in de natuur. 

Pimp je fiets

Waarom zou je ook niet je fiets dat tikkeltje extra geven? Ga voor een eye-catcher met een leopard of goud metallic zadelhoesje.  Tip: je kunt ze helemaal laten matchen met je regenjas! 

Ben je die saaie fietstassen met bloemenprints beu? Deze beauty in zwart leder houdt je laptop of lunch lekker droog. Je hangt ze gewoon aan je fiets, easy peasy!

Met welk regen- of fietsaccessoire zien we jou binnenkort singing in the rain?