Naaifolder
Makkelijke naai-ideeën made by you
Ben jij een absolute beginner en ben je op zoek naar een makkelijk eerste naaiproject? In onze nieuwe naaifolder vind je wel 10 GRATIS patronen!
  • Home
  • Blog
  • Makkelijke naai-ideeën made by you

Makkelijke naai-ideeën made by you

Kledingstukken die je makkelijk maakt en snel aanschiet op een zomerse dag, dat was de opzet van deze verzameling van inspirerende naai-ideeën. Het zijn allemaal modellen opgebouwd uit 1 deel: eenvoudig te maken en aan te passen. Ideaal voor de absolute beginner dus!

1 JURK, 3 STIJLEN

Dagje strand gepland? Opteer voor Manou, onze losse jurk van tetra. Draag ze als kaftan, voor een gekledere look of ga voor de lange versie met mooi geaccentueerde taille, voor weer een andere stijl! 

GRATIS werkbeschrijving: Manou - Maxidress los
GRATIS werkbeschrijving: Manou - Maxidress kaftan
GRATIS werkbeschrijving: Manou - Maxidress elastiek

ZOMERJURKEN

Marah - Pillowdress
Simpel en stijlvol, dat is Marah. Of je er nu een topje, mini- of maxi-jurk van maakt, het resultaat is sowieso geslaagd.

GRATIS werkbeschrijving: Marah - Pillowdress

Minne - Boxy dress
Eenvoudig maar elegant: meet Minne, onze boxy stijl jurk. Maak ze in een soepele of eerder stevige stof, met print of uni, en ze ziet er telkens anders uit.

GRATIS werkbeschrijving: Minne - Boxy dress

DE BROEK DIE IK ZOEK

Merle - Short of lange broek
Elke zomer ga je weer op zoek naar de perfecte short? Maak ze gewoon zelf! Merle is tijdloos, comfortabel en je kan er zelfs een lange broek van maken.

GRATIS werkbeschrijving: Merle - Short
GRATIS werkbeschrijving: Merle - Lange broek

Miranda - Wikkelbroek
Twijfel je tussen een rok en een broek? Deze wikkelbroek is de ideale tussenoplossing. Lekker wijd en los, zalig voor de zomer.

GRATIS werkbeschrijving: Miranda - Wikkelbroek

WERK JE LOOK AF

Madeleine - Kimono
Dé zomertrend: deze kimono draag je met een short, een rokje, een jeans, … Combineer Madeleine à volonté met de andere modellen uit onze naaifolder!

GRATIS werkbeschrijving: Madeleine - Kimono

Misha - Sporttas
Deze classy tas maakt je lentelook compleet én zorgt goed voor al je spullen: van sportmateriaal tot boodschappen en alle essentials voor een weekendje weg.

GRATIS werkbeschrijving: Misha - Sporttas

Je favoriete project gevonden? Doorblader de folder op onze website of bekijk meteen alle stap-voor-stapinstructies en GRATIS one-piece-patterns.

En euh ... Ben je al lid van onze Facebookgroep ‘Naaien met Veritas’? Daar kan je altijd terecht om je vragen en ideeën te delen en héél wat inspiratie op te doen ;).