• Home
  • Blog
  • Maak kennis met de nieuwe trend: naturel chic

Maak kennis met de nieuwe trend: naturel chic

De lente is het ideale seizoen voor een nieuwe look. Kies voor natuurlijke materialen als riet en raffia in aarde- en zandtinten, voor een instant vakantiegevoel. Combineer ze chic, met luxueuze accessoires.

Riet en raffia rule

Raffia en riet, dé vakantiematerialen bij uitstek, gaan dit jaar op chic. In sierlijke schijfjes voor oorbellen, gecombineerd met imitatieleder tot een multifunctionele tas of een tikkeltje vintage in een ronde handtas: ga voor naturel op jouw manier

Oorbellen met goud en raffia - Veritas
Van kop tot teen

Niets dat je meer in een zomerse stemming brengt dan sandalen, slippers of een hoed. Combineer een luchtige linnen tuniek met slippers met gevlochten bandjes, een classy zomerhoed of een casual zonneklep van papierstro en flaneer in stijl over het strand. 

Slippers met gekruiste bandjes - Veritas
Een luxueus accent

Een etentje op een terras, een avondwandeling op het strand of een avondje dansen in een club: bij elk van die gelegenheden komt een vleugje luxe van pas. Luchtige sjaals, soepele stola's en fluweelzachte clutches zijn je onafscheidelijke accessoires.

Naturel … en zelfgemaakt!

De natureltrend past perfect in de DIY-revival. Geef pit aan je beach-outfit en haak zelf een strandtas of een  doorkijktop met seventies allures. En als je graag een uitdaging aangaat, waag je dan eens aan een gehaakte jurk! Allemaal gemaakt van natuurlijke kwaliteiten uiteraard, zoals Juta, Florine en Gong. In onze nieuwe gratis creatieve krant vind je de werkbeschrijvingen.

Hoe draag jij de nature chic trend? Toon het ons met de hashtags #veryveritas en #madewithveritas op Instagram en Facebook