• Home
  • Blog
  • Maak deze zomer je juweeltjes zelf!

Maak deze zomer je juweeltjes zelf!

Juweeltjes die perfect aansluiten bij je nieuwe zomerkleren, die maak je zelf! Uniek, on trend en je kunt zo vaak afwisselen als je wilt. In onze nieuwste creatieve krant vind je pareltjes van juwelen. Ontdek ze helemaal gratis in je dichtstbijzijnde Veritas of doorblader ze online. Excited? We vertellen je er meer over in dit artikel. Let’s find out ;-)

Matching juweeltjes

Ben je een leergierige DIY’er en heb je zin om er stevig in te vliegen? Maak dan een set van juweeltjes. Oorbellen, armbandjes en een halsketting die bij elkaar passen. Handig, je draagt ze samen, in wisselende combinaties of apart als het eens wat soberder mag. Alle benodigdheden en de werkbeschrijving vind je hier of in onze creatieve krant, gratis in alle Veritas winkels.  

Het frisse waterblauwe kleurtje is al zeker summerproof!

Shake it like a pom-pom

Op-en-top zomergevoel met deze juwelen met kwastjes. Ze zijn kleurig, fleurig en een tikkeltje bohemian. We love! Ga voor een statement earring waarmee je je outfit in 1, 2, 3 naar een hoger niveau tilt. Of kies je de ketting? Ook heerlijk zomers en je maakt ze helemaal jij door te kiezen voor je lievelingskleuren. Klik hier voor de how-to.

Simpel maar stijlvol

Ook fijne gestileerde juweeltjes zie je overal opduiken in fashionland. Ben jij fan? Maak dan zelf deze subtiele maar gesofisticeerde creaties en je bent zo on trend! Deze juwelen kun je perfect combineren met de marble trend.

Ervaren DIY’er?

Iets meer ervaring met DIY? Probeer deze matching armband en oorbellen eens. Organiseer voor extra fun een DIY-avond bij je thuis en ga met je vriendinnen aan de slag. Zo kunnen jullie elkaar helpen en heeft iedereen aan het eind van de avond de leukste nieuwe zomerjuweeltjes.

Deel je creaties

Wij zijn nu al benieuwd naar jullie parels van juweeltjes. Deel je foto’s met ons via de #veryveritas en #madewithveritas. Wie weet verschijnen ze op onze homepage en maak jij kans op een cadeaubon. Voor nog meer DIY-plezier… ;-)