Knallen met kleur

De remedie tegen grijze dagen? Knallen met kleur in je outfit. Goed nieuws: in ons assortiment zitten handtassen, haarbanden en sjaals in flashy uni kleuren waarmee je perfect aan colour blocking kunt doen.

Wat is colour blocking?

Bij colour blocking ga je spelen met blokken van verschillende kleuren. Om toch een samenhangende look te creëren, moet je er wel op letten dat je complementaire kleuren gebruikt. 

Welke kleuren kan ik combineren?

Het moeilijkste aan colour blocking is kleuren vinden die mooi bij elkaar passen. Een eerste oplossing is kleuren combineren die op elkaar lijken zoals rood, roze en oranje. Een andere optie is om tegengestelde kleuren samen te dragen, zoals rood met zwart of geel met blauw of groen.

Tot in de details

Liever subtiel? Geen probleem! Je kunt ook met een paar details meedoen aan deze trend. Kies er bijvoorbeeld voor om een sjaal of haarband te combineren met een handtas, handschoenen of horloge.

Uni color

Wie geen fan is van veel verschillende kleuren bij elkaar kan ook colour blocken met één kleur. Combineer bijvoorbeeld verschillende tinten rood in je hele outfit. In modejargon heet dit ton sur ton, ofwel tint op tint ;-)

Veel plezier met combineren tijdens deze kleurrijke herfst!

P.S. Deel je look op Instagram met de hashtag # VERYVERITAS en maak kans op een cadeaubon ter waarde van € 100.