vrouw met blauw maatpak en broches
Personaliseer je look in no time

Jouw unieke look in no time

Op een feestje of op je werk iemand tegenkomen met dezelfde outfit? Pure horror! Wil je dit vermijden? Probeer je outfit eens te personaliseren. Hoe je dat doet en wat je ervoor nodig hebt, lees je hieronder.

Broche it up

Niks zo makkelijk als broches om je outfit op jouw manier te stylen. Hun oubollige imago hebben ze allang van zich afgeschud. Tegenwoordig vind je allerlei hippe varianten van de klassieke broche. Denk aan vogels, schildpadjes, sterren, strikken en ga zo maar door …

Borduursel

Wil je je outfit naar een hoger level brengen? Ga met borduursels aan de slag. Je bent er even zoet mee, maar het resultaat is er dan ook wel naar. Teken je ontwerp op bijvoorbeeld een kraagje of baret en borduur erover. Zin in een extra touch? Verwerk er wat pareltjes in.

Beetje blingbling

Fan van glitter en glans? Opnaaibloemetjes of patches geven je outfit in no time pit. Hou het subtiel met een bloemetje op je kraagje of naai bloemetjes all over je blouse, baret, … Blingbling op jouw manier!

Pins

Niet enkel broches zijn een handig hulpmiddel om je look net die extra touch te geven. Ook pins zijn weer helemaal terug! En ze bestaan in ontzettend veel vormen van insecten tot oogjes, maantjes en plantjes. Versier er je kleren mee, of je handtas, rugzak, schoenen, …

Hoe ga jij je look personaliseren deze herfst?