Jouw knitwearlook deze lente!

Jouw knitwearlook deze lente!

Een echte breiliefhebber, maar zit je dit voorjaar zonder inspiratie? Ons nieuwe breimagazine schiet je te hulp! 50 pagina’s vol met breiplezier, informatie en het belangrijkste: inspiratie! Dit opgedeeld in drie hippe thema’s met ideetjes voor jong en oud.

FEEL RELAXED

Net een heel hectische week achter de rug en je bent echt toe aan ontspanning? Start met breien. In Feel Relaxed vind je verschillende patronen in rustige kleuren. Daarnaast vind je in dit thema zelfs handtassen en hoedjes die je zelf kan haken. Haal een paar bollen wol zoals Juta of Florine in huis, zet je comfy in je sofa, start met breien en feel relaxed. 

TROPICAL

Voor jou mag het iets heviger, je bent op zoek naar een uitdaging en iets vernieuwends om je garderobe een boost te geven. Dan is dit thema helemaal iets voor jou! Tropical biedt jou fel roze, oranje rode en nog andere hippe kleuren aan om mee aan de slag te gaan. Maak je outfit helemaal on point met deze witte kraagjes met vrolijke borduursels.  Hier vind je een aantal ideetjes gemaakt uit Catania- en Diamond-wol.

BACK TO BASICS

Back to basics, een favoriet van onze breiliefhebbers. Ken je dit thema nog niet? Zoals de titel zegt draait het rond basics. Denk daarbij aan tijdloze en eenvoudige silhouetten die je zelf kan aanpassen en customizen volgens je eigen smaak. Bovendien passen deze modellen in alle garderobes. Hieronder vind je drie voorbeelden in de wolsoorten Tiguan en Argon

Kriebelt het al om te starten? Dan weet je wat je te doen staat! In het breimagazine vind je alle werkbeschrijvingen zodat jij vlekkeloos die trui of handtas kan breien of haken. Blader je het graag al eens door? Op onze website vind je alvast een preview. Nog priemen of haakpennen nodig? Shop al jouw brei- en haakmateriaal hier en vergeet niet om jouw kortingsbon van €4 te gebruiken die je vindt in het breimagazine.

Toch nog een beetje drempelvrees om te beginnen aan een nieuwe hobby? Wij zien je graag verschijnen op onze workshops! In no time kan jij breien of haken als een pro. Trouwens, vergeet niet jouw creatie met ons te delen via de hashtag #MADEWITHVERITS en wie weet staat jouw foto binnenkort op onze homepage.