Jong talent ontwerpt handtassen

Teamwork makes the dream work. En dat werd al snel duidelijk toen Camila, Ismail, Lara en andere studenten van de Brusselse Hogeschool Francisco Ferrer samen met hun leerkracht Caroline Hanuise  onze uitdaging enthousiast aangingen.  

Het project dat we voorlegden aan deze studenten Styling-Creatie of Specialisatie mode-accessoires? Een tas ontwerpen die echt iedereen makkelijk kan namaken. Uitgevoerd in moderne materialen zoals kurk met metallic accenten of imitatieleder in zilver- of goudkleur of met motief.

De verassende resultaten vind je in deze blog, maar ook in ons creatief krantje én online. Thuis kun je ze dus eenvoudig namaken aan de hand van de werkbeschrijvingen.

Handig & hip heuptasje

Alexine Libre vond dat heuptasjes dringend toe waren aan een verjongingskuur, en gelijk heeft ze! Zoals je op de foto kunt zien, heb je je handen helemaal vrij wanneer je het draagt én zit je smartphone veilig opgeborgen. Geef toe: je rinkelende telefoon zoeken in een grote tas is soms zo frustrerend… Maar dat is nu verleden tijd! Is je heuptasje klaar? Pimp het met een van onze leuke patches en je tasje is zo totally you. 

Stylish naar je werk?

Daarop zeggen we allemaal volmondig: JA! Dat is ook wat Charline Tombus dacht. Dankzij haar ontwerp verschijnen we binnenkort met een überhippe laptophoes op de werkvloer. Zij gaat met dit ontwerp voor structuur, puurheid en minimalisme: en dat gaat perfect samen met kurk en imitatieleder. Goed gezien, Charline!

Doe de driehoek

Wil je eens wat anders? Dan komt deze driehoekige tas als geroepen. Lara Van Caubergh werkte met een aparte vorm waarmee ze ook veel volume kon creëren. Perfect voor je make-up, vier verschillende lippenstiften, portefeuille met veel te veel kaartjes, and so on… En ook dit ontwerp is supermakkelijk zelf te maken: aan de slag dus!

Tot zover een DIY-voorproefje… En dat is nog maar het begin. Alle informatie vind je op onze website en in ons gratis creatief krantje dat voor je klaarligt in je dichtstbijzijnde Veritas.