Een handtas voor elke gelegenheid!

Instant wishlist handtassen

Een mooie handtas hebben voor elke situatie – de ultieme droom van elke modeliefhebber! Wij delen daarom onze instant wishlist met jullie. Van tassen voor een gewone doordeweekse dag tot clutches om te feesten. Tijd om die ene handtas te kopen die je al zo lang wilde! 

LEATHER

In elke kledingkast hoort een stijlvol lederen exemplaar voor een doordeweekse dag. Deze must have past bij zowat elke outfit, raakt nooit uit de mode - én gaat lang mee. Ga voor een ruim exemplaar voor een drukke werkdag. Of kies een compacter model voor een vrije dag. 

FUN FUN FUN

Een dagje uit met de kinderen? Of een grappige gelegenheid met vriendinnen? Dan zijn deze speelse tasjes helemaal je ding. Fun verzekerd! Niet veel mee te nemen? De metallic handtasjes met grappige gezichtjes maken ons instant happy! Patches zijn ook nog steeds helemaal hip. Sterretjes, lippen, watermeloenen – het kan allemaal! 

TIME TO CELEBRATE

Een feestje in het vooruitzicht? De clutch is de ideale handtas voor elke party lover, want ze biedt net genoeg plaats voor al je feest essentials. Dus geen gesleur met overbodige spullen meer! Geef je outfit een extra boost door te kiezen voor een metallic kleurtje. Nog een feestelijk jurkje erbij en jij bent klaar voor een avondje uit! 

Voor welke gelegenheid heb jij nog een handtas nodig?