Geribbelde effen muts oker geel

Hygge getaway

Knijp er nog even tussenuit, weg van alle stress en verplichtingen, … Je laatste kans voor de drukke maar o zo gezellige feestperiode van start gaat. We geven je graag enkele tips voor je ultieme relax getaway.

Back to nature

Helemaal je hoofd leegmaken gaat het best in de natuur, dat is al lang bewezen. Komaan dus: even diep inademen, je warme muts op, een zachte sjaal om en hop, wandelen in het bos!

Geribbelde effen muts oker geel
Op citytrip met je vriendinnen

En wat dacht je van een tripje met je vriendin(nen) naar het land van de ‘hygge’, dat leuke woord voor cosyness en gezelligheid? Geef man en kinderen een afscheidskus en trek een paar dagen naar Denemarken, poncho om je schouders en homesocks in je koffer. Op het programma: herbronnen in een zalig cocoonhuisje, in het topgezelschap van je bestie(s).

Go offline

Permanent offline zijn verlaagt je stressniveau aanzienlijk. Waarom gun je je geest niet eens een digitale detox? Geen scherm, geen laptop, gewoon een zalige plaid, een comfy pyjama en dat boek dat je al zo lang wilde lezen … Heerlijk!  

Wat heb jij nodig om te kunnen ontspannen? Toon ons je cosy pyjamamomenten met #opjouwmanier. Elke maand belonen we de beste foto met een cadeaubon ter waarde van € 100.