linnen tuniek met knoopjes
  • Home
  • Blog
  • Hoe style je de perfecte zomertuniek?

Hoe style je de perfecte zomertuniek?

Tunieken kun je op tal van manieren en bij verschillende gelegenheden dragen. Ontdek in dit artikel hoe onze Veritas Ambassadors hun tuniek het liefst stylen en laat je inspireren voor je eigen outfit.

Het voordeel van een leuke tuniek in je garderobe?

Zo'n luchtig jurkje neemt amper plaats in je koffer in en is multifunctioneel. Je kunt dit strandjurkje ook makkelijk dragen voor een dagje citytrippen of een namiddagje shoppen. Ik combineerde het hemdjurkje hier met een riem in de taille en sneakers en zo heb ik een coole, comfy look voor een dagje sightseeing.

- Hello Boontje (@helloboontje)

It's all we need

Wat echt voor mij telt is de zomer: heerlijke temperaturen, zwoele avonden en gewoon buiten kunnen zijn. Ik ging voor de kimono met bladprint, omdat ik van lichte stofjes hou. Een zacht zeebriesje, een grote hoed en een kimono die wappert in de wind: all we need, right?

- Little Louvain (@littlelouvain)

Ik ga op reis en ik neem mee …

Dit jaar ga ik voor een no stress preparation challenge! Ik heb me voorgenomen om licht te pakken. Dus wat nemen we mee? Vooral veel kids stuff realiseer ik me nu! Als de koffer van de kids gevuld is, ben ik aan de beurt. En dan begin ik steevast met mijn bikini en tuniek, want zeg nu eerlijk, we trekken toch niet veel andere kleren aan op vakantie. Dit jaar vond ik een superleuke tuniek in junglethema. De strassteentjes verhogen de stylish-mom-component! 

- Sweetmonsterkids (@sweetmonsterkids)

Frisse streepjes

Ik viel meteen voor dit linnen jurkje van Veritas. Ik ben dol op de frisse look en de mooie blauwe lijnen, de vrouwelijke snit en het dito decolleté. Naar het strand of het werk, dit jurkje kan altijd en overal. Ik draag het graag met een brede riem die mijn taille extra in de kijker zet. 

- Stellina (@stellina_helpyourself)

linnen jurk met streepjes
Jouw tunieke touch

Het stralende weer komt eraan. Je kunt je badpak/bikini al bijna bovenhalen. Toch is het handig om een cover-up te hebben. Met een tuniek ben je op elk moment stylish zonder het te warm te hebben, omdat ze zo licht en ‘flowy’ zijn. Perfect voor een dagje aan het strand of aan het zwembad. En liefst ook met een cocktail erbij. 

- Lamourjolie (@lamourjolie_)

jurk met jungleprint
Sunshine en summer outfits

De warme zomerdagen staan voor de deur en de zon komt nu en dan eens piepen door de grijze wolken. De zoektocht naar de leukste accessoires, zomerse jurken, tunieken en strandkledij kan eindelijk beginnen. Ik koos ervoor om de zomerse jurk te combineren met lichtroze hakken. Draag je liever slippers of een stoere sneaker? No worries, die passen ook perfect bij je outfit!

- Michelle (@michelledsmt)

Luchtig linnen

De zomer is in zicht! Ik kan echt niet wachten en mijn bikini's en badpakken liggen al klaar. Het enige dat ik nog mis, is een mooie cover-up voor over mijn bikini. Iets dat je gemakkelijk aantrekt en dat lekker fris aanvoelt. Zoals deze prachtige witte tuniek in linnen. Wit past overal bij, en de linnen stof is heerlijk licht. Mijn stylingtip: draag deze tuniek als jurk met een paar gladiatorsandalen!

- Silke (@silkeblogs)

Met sandalen of sleehakken

Een tuniek is perfect voor op het strand. Want niemand voelt zich comfortabel om in zijn bikini even naar de bar te lopen, toch? De tunieken van Veritas zorgen ervoor dat je er naast stralend, ook nog eens fashionable uitziet. En het leuke is dat je ze ook los van het strand kunt dragen. Trek de tuniek 's avonds aan met een basic topje en leuke jeans of combineer je jurkje met sleehakken voor een chiquere look.

- Cocktails & Heels (@cocktails&heels)

linnen hemdjurk met streepjes
Chic op een warme zomerdag

Wat trek je nu het best aan als het erg warm is? Zomerjurken en kimono’s! Ideaal om er op een hete zomerdag toch chic uit te zien. De zomerjurken passen perfect bij sneakers of elegante hakken. Niet meteen een jurkenfan? Draag de kimono dan als extra detail op je outfit! Mijn favoriete combinatie is een mom jeans met effen T-shirt en de kleurrijke kimono. 

- Delphine Dedeken (@delphinededeken)

Van tuin naar terrasje

Nu het zonnetje heerlijk begint te schijnen wordt het ook tijd om de zomer-outfits uit de kast te halen. Een tuniek is dan ideaal. In de tuin ravotten met je kids in je bikini en open tuniek en wanneer je dan een terrasje gaat doen kan je snel je look veranderen met een riempje en hakken. Ideale combo voor een geslaagde dag dus! 

- Valerie (@valerie_et_juliette)

Helemaal (t)uniek

De tuniek is een niet-meer-weg-te-denken item tijdens de zomer. Een item wat makkelijk te combineren is tijdens je zonvakantie of citytrip: heerlijk luchtig en zwierig! Trek ze over je zomeroutfit of een bikini op het strand. De luchtige stof van de kimono is een absolute troef! Niet alleen om te dragen, maar ook koffers pakken is piece of cake: weinig plek en geen kreuken, handig toch?! Wij zijn helemaal verkocht en gaan deze zomer voor (t)uniek!

- Helena & Nele (@fivemoreminutes_blog)

Check de tuniekencollectie van Veritas en deel jouw tuniekenfoto met #veryveritas.