Armband met fijne facetsteentjes - Veritas
  • Home
  • Blog
  • Hoe stel je een fonkelende partyoutfit samen?

Hoe stel je een fonkelende partyoutfit samen?

Met kerst en oudjaar wil je de mooiste zijn om te gaan feesten en dansen, maar je hebt geen zin om zwaar te investeren in een nieuwe avondjurk? Niet erg! Wist je dat de magie van een partyoutfit met accessoires te maken heeft? Kijk maar eens. 

Little Black Dress

Een zwarte jurk is de basis van elke partyoutfit. Hangt er nog geen in je kast, maak dan je eigen exemplaar en deel je creatie met #madewithveritas. Geef 'm pit met accessoires à volonté: een clutch met diamantjes, panty's met een sexy naad, juwelen van stras, ...

Jurk Tiany naaipatroon - Veritas
Drama Queen

Een dramatisch feestje bijwonen, dat wil niemand, maar drama in je look steken is wel een goed idee. Laat je creatieve kantje zien met statement kraagjes of gepimpte kraagjes. En voeg wat extra drama toe met een sjaal met glitter. De basis is zoals altijd: het zwarte jurkje.

Meghan Sparkle

Laat je inspireren door Meghan Markle, onbetwistbare koningin op het vlak van sobere basics met net de juiste dosis accessoires. We kozen voor jou: een rond tasje met beige en goud, een clutch met verfijnde schakelketting en bijpassende oorbellen als finishing touch.

Laat het feest beginnen!

Het belang van de juiste panty bij je feestoutfit mag je zeker niet onderschatten. Laat je eens helemaal gaan: een panty met stipjes, een fake overknee om zorgeloos te blijven dansen, een schitterende zilveren panty,... Hier lees je er meer over. 

Falke Panty met bolletjes 15DEN - Veritas

Deel je eigen partylook met #veryveritas of je zelfgemaakte outfit met #madewithveritas. Fijne feestdagen!