kinderfeestje - Veritas
  • Home
  • Blog
  • Hoe maak je van elk kinderfeest een succes?

Hoe maak je van elk kinderfeest een succes?

De lente betekent traditioneel de start van een hele resem kinderfeesten. Een goede voorbereiding is het halve werk, en daarom verzamelden we voor jou toffe ideeën voor spelletjes, decoratie en kleren. Stuur je ons een foto als bedankje? ;-)

Mama heeft het gedaan!

Zin om zelf zijn of haar feestoutfit te naaien? Dat komt goed uit! Bij Veritas vind je een gratis creatieve krant, volledig in het teken van kinderfeestjes. Bovendien hebben we nog tot en met 7 februari een superactie op stoflapjes: wanneer mogen we je verwachten?!

Zeno T-shirt met bananen - Veritas
DIY-decoratie

Ook de feestdecoratie maak je zelf. Slingers van pompons of kwasten zijn snel klaar en maken je huis en tuin instant party proof. En waarom verras je je feestvarkentje én gasten eens niet met een tipi? Uren speelplezier gegarandeerd. Alle uitleg vind je in de krant!

Feest = fun

Alvast wat activiteiten voorbereiden om het jonge volkje bezig te houden kan nooit kwaad. Organiseer een workshop armbandjes of sleutelhangers knutselen of ga op voorhand aan de slag en maak een leuk eenhoornspel met je kind. In onze gratis krant lees je er meer over. 

Zakary oversized meisjesvest - Veritas
The party is over

Aan alle mooie liedjes komt een einde. Ook aan het leukste feest ter wereld! ;-) Gelukkig zijn er stoere dinopyjama's en coole nachthemdjes met ijsjesprint om de overgang tussen deze onvergetelijke dag en dromenland zo zachtjes mogelijk te laten verlopen. 

Zoë jurk - Veritas

En jij, hoe ga jij je communie- en andere kinderfeesten vieren? Toon ons je mooiste outfits met #veryveritas en je zelfgemaakte creaties met #madewithveritas