Hoe je leggings fashionable dragen
  • Home
  • Blog
  • Hoe je leggings fashionable dragen

Hoe je leggings fashionable dragen

Aaaaah leggings, niets heerlijker om thuis in rond te lopen of om naar de gym te hollen. MIS!  Tegenwoordig zijn leggings zoveel meer dan enkel lounge- of sportswear. Het is nu ook totally acceptable om in je legging koffie te gaan drinken in je favo koffiebar of om te dragen in een casual werkoutfit. Maar hoe doe je dat nu juist zonder er way too casual uit te zien? Watch and learn

Casual @ work

Geen zin in een jeans of panty? Draag dan je legging naar je werk. Style je look met een lange tuniekblouse en korte laarsjes. Kies voor een neutrale kleur zoals grijs of donkerblauw en werk af met opvallende accessoires voor die extra touch. Werken was nog nooit zo comfortabel ;) 

Urban hipster

Fan van de stoere stijl van Rihanna of Selena Gomez? Combineer je legging met een oversized hoodie en stevige boots eronder zoals Dr. Martens. Een messy bun op je hoofd en je bent helemaal on trend met de urban look! 

Comfy on heels

Een sexy look creëren met een legging? Easy! Ga voor een elegante sandaal met hak onder je legging en je benen lijken instant nog slanker. Maak je outfit af met een simpel, loshangend topje of trui, combineer met een vrolijk tasje en je bent helemaal klaar.   

Welke look is jouw favoriet? Shop alle leggings hier en neem er ineens een leuk handtasje bij ;).