fluo accent

Hoe draag je de fluo-trend?

Een flashy fluo-accent toevoegen aan je look is dé trend van het voorjaar! Maar hoe doe je dit zonder eruit te zien alsof je op je fiets door het donker moet? In dit artikel helpen we je op weg.

AAN DE HAAL MET DIE SJAAL

Met een sjaal als accessoire zit je altijd goed! Draag je een relatief drukke outfit, maar wil je die nog wat extra pit geven? Dan is onze neon bouclé sjaal met franjes de perfecte optie voor jou! Wil je een printje toevoegen aan een vrij basic look? Sla onze bouclé sjaal met ruiten om.

JE HANDTAS KOMT VAN PAS

Een opvallend accent toevoegen zonder dat het too much wordt? Dat kan met een handtas natuurlijk! Speel op veilig met dit heuptasje met subtiele boord, of ga voor groter en gewaagder met dit stoer exemplaar (leuk weetje: het gele accent is een uitneembaar tasje).

OP HET RANDJE

Een opvallend boordje is niet alleen hip bij je handtas of sjaal, ook je kleren doen mee. Zo krijgt de manchet van je nieuwe blouse een streepje fluo en is de achterkant van je regenjas afgewerkt met eenzelfde flashy boordje.

OOK VOOR HAAR

Hoe opvallend of onopvallend de rest van je look ook is, een sjaaltje of haarband met een fluo-toets kan er altijd nog bij. Ideaal om je wilde lokken in toom te houden, of als extraatje bij een paardenstaart of knot.

FLUO MET EEN ACCENT

Opteer je voor een total look in fluo? Ga dan voor accessoires die wat minder flashy zijn. Opvallen mogen ze wél, zoals deze statementketting, stoere armband of zwierige oorbellen.

Helemaal mee met het fluo-idee? We zijn benieuwd hoe jij deze trend gaat dragen! Deel zeker het resultaat op social media met #veryveritas!