Hoe combineer je felgekleurde panty’s?
  • Home
  • Blog
  • Hoe combineer je felgekleurde panty’s?

Hoe combineer je felgekleurde panty’s?

Brrr… Lentetemperaturen kun je dit nog niet noemen. En je wilde net met dat leuke jurkje of rokje pronken. Geen nood, wij hebben toffe, warme panty’s voor jou. In alle kleuren van de regenboog. Say what?! Ja, felle kleuren zijn helemaal in voor je panty’s! Wij maken je snel even wegwijs in de do’s en don’ts bij het dragen van dit fashion statement. Zo ben je in no time weer helemaal mee.

Vanwaar komt deze trend?

Tot hiertoe waren kleurrijke panty’s iets dat we kenden van enthousiaste 80’s sportchicks. Maar nu zijn ze terug en they’re here to stay. Ze maken deel uit van de monochrome trend. Of liever: een outfit in één kleur. En er zijn nog meer stijlvolle opties.

De mogelijkheden van kleur

Met kleurrijke panty’s kun je verschillende kanten op. Het hangt er gewoon van af wat je wilt bereiken met je outfit. Ben je niet al te groot en wil je langer lijken? Draag dan dezelfde kleur schoenen. Zo verleng je je benen op 1-2-3. Ja, zo simpel is het echt. Tevreden over je lengte, maar je wilt je vormen accentueren? Dat kan ook natuurlijk. Breng wat extra kleur in je outfit. Zo creëer je breekpunten waardoor je figuur meer benadrukt wordt.

Keep it simple

Liever geen volledige look in één tint? Kies er bijvoorbeeld voor om de kleur van je panty te laten terugkomen in details van je outfit. Pas er enkel voor op dat het geen kleurplaat wordt. Het effect is des te mooier onder een basic outfit. Of onder een eenvoudig zwart jurkje, dat er meteen een opvallend effect mee krijgt. Succes gegarandeerd!

Zwicht je voor deze trend? We kunnen je alvast één ding verzekeren… Je bent sowieso overal hét stralende middelpunt. En zeg nu zelf, dat willen we allemaal toch weleens zijn? ;-)