• Home
  • Blog
  • Hoe combineer ik de Blue Plum trend?

Hoe combineer ik de Blue Plum trend?

Deze winter vinden we de knappe combi blauw en paars overal terug. Integreer 'm in jouw silhouet als total look voor je kleren of in kleine details voor je accessoires of juwelen. We tonen je hier hoe je het doet.

Zo stijlvol is subtiel

Eerste optie: vertrek van je gewone look en voeg er je eigen Blue Plum toets aan toe. Een lila muts, een knuffelzachte bolero die je over je favoriete streepjestrui aantrekt … zoveel opties om je look van casual in hip om te toveren! 

Knallen met kleur mag

Flashy fuchsia fleurt in no time je basics op. Vertrek van een effen donkerblauwe basis en geef ze extra glans met een gebreide fuchsia sjaal of muts. Een echte win-win combi: je blijft altijd en overal lekker warm, zonder aan elegantie in te boeten! 

Ook knap voor je kousen

Verwaarloos je panty's niet! Dit seizoen heb je een enorme keuze om ook je benen te kleden volgens je humeur van de dag. Probeer kleurige bloemenmotieven of ga voor pittig paars! Of neem een kijkje in dit artikel en ontdek de 6 grote trends van deze winter. 

Creëer je eigen Blue Plum look!

Kies stoffen uit onze collectie en doseer zelf je persoonlijke dosis blauw en paars. Koop vervolgens een van onze naaimagazines met patronen en creëer je mooiste outfit van het seizoen! Veel succes! Toon je ons het resultaat met de hashtag #madewithveritas?

Gewonnen voor de Blue Plum trend? Ontdek de andere fashiontrends van dit seizoen in dit artikel en deel je looks op social media met #veryveritas