Het wordt een creatieve zomer!

Armbandjes knopen tijdens een lange autoreis, een topje haken in je strandstoel, de show stelen in die hippe beachbar met je zelfgemaakte juwelen … Check onze verrassende DIY-ideeën voor de zomer!  

Even afhaken op jouw manier

Stokjes, vasten, lossen, … even oefenen en je bent ermee weg. Wat extra leuk is aan haken: het ontspant én je kunt het overal doen! In het vliegtuig, de bus of tijdens een stranddagje, laat je gaan. Start met een tas, stap over op een topje en sluit in schoonheid af met een luchtige jurk.

haken - Veritas
Breien voor nu of voor straks

Nee hoor, niemand gaat je raar aankijken als je je breiwerk meeneemt op een picknick met vrienden. Iedereen benijdt je net om je skills en je zen attitude. Wat ga je breien: een stylish cardigan, luchtige top of alvast je essentials voor volgende herfst?

Brei ideetjes - Veritas
Luchtige naaicreaties

Katoen, linnen, viscose, polyester, … zoveel zalige stoffen om lichte zomerkleren te naaien. En zoveel naai-ideeën die we voor je verzameld hebben. Kies maar uit: ga je voor een shortje, jumpsuit, topje of strandjurk, of wordt het een hippe doorkijktas? 

Borduurwerkjes met punch

Vakantie is ook het ideale moment om je interieur een zonnige make-over te geven. Waarom eens niet met zelfgemaakte deco-accessoires? Stort je op het punchen en maak kleurige creaties met de punchneedle. Of borduur tasjes met de exclusieve motieven van Eva Mouton

Punch needle wandkaders - Veritas
Juwelen van jou!

Mooie dingen hoeven niet altijd moeilijk te zijn. Dat is ook zo met juwelen. Kies je letterparels, Miyuki-kraaltjes, hangers en kettingen, volg onze duidelijke werkbeschrijvingen en in een paar stappen is je juweel klaar! Ook leuk om samen met je kind te doen.

Juwelen maken - Veritas

Je ziet het: je hebt alleen maar wat wol, naalden en parels nodig om je hobby te beoefenen waar je maar wilt, ook op vakantie. Toon ons je creaties op Facebook en Instagram met de hashtag #madewithveritas … en tot zeer snel!