Sjaal met ruiten voor heren
  • Home
  • Blog
  • Het perfecte cadeau voor de man van je leven

Het perfecte cadeau voor de man van je leven

Elk jaar weer hetzelfde liedje: waarmee kun je manlief nog een plezier doen? We doken alvast even in onze cadeaushop en stelden een handig lijstje samen boordevol cadeautips. Lees er alles over in deze blogpost.

Mr Christmas

Is jouw lief een hevige kerstfan? Tover hem om in een echte kerstman met deze cadeautjes: een strik met rode stipjes, sokken met sneeuwsterren en kerstmanhoofdjes, een pyjama met stemmig kerstmotief, en als finishing touch boxershorts in hetzelfde thema!

Vlinderstrik met kerstboompjes - Veritas
Mr Grey

Grijs is wijs. Scoor deze items voor je man en je pronkt binnenkort met je eigen mr Grey aan je zij! Sokken met pied-de-poule, een knuffelzachte sjaal met ruiten en een muts met sportieve streepjes of in sober grijs geven hem die onweerstaanbare aantrekkingskracht.  

Sjaal met ruiten voor heren
Mr Sophisticated

De ene dag cool en casual, de andere dag stylish en classy, zo zien we hem graag. Verras je lief met de essentials voor een sophisticated look! Lederen handschoenen en portemonnee in tijdloos zwart, en elegante sokken in roestbruin of met een woeste tijgerkop erop.  

Mr Outdoor

Back to nature is helemaal zijn ding? Verras hem op een winters weekendje met jou in een blokhut in de Ardennen. De warmhouders krijgt hij alvast als kerstcadeau: een stoere sjaal en muts, en grappige homesocks voor de cosy momenten aan het haardvuur.    

Hoera, de buit voor je man is binnen! Check voor je andere cadeautjes onze blogs voor gifts onder 10, 20 of 50 euro. Enne … een cadeaubon is ook altijd een goed idee!