Selecteer je taal / Choisissez votre langue

HET BETERE BREIWERK MADE BY YOU

Kriebelt het bij het begin van de herfst om weer aan het breien te slaan?

We verzamelden de mooiste knitwear tegen de kou voor jou!

HET BETERE BREIWERK MADE BY YOU

Droom je vanaf het begin van de herfst van heerlijk warme truien, cardigans en andere zelfgebreide kledingstukken? In dit artikel inspireren wij je graag met de mooiste GRATIS brei-ontwerpen uit onze nieuwe inspiratiefolder.

EEN LEUKE KRAAG

We love trui Lies trui Lies, met haar romantische ajoursteek, sierlijke pofmouwen en dubbele kraag. Uitgevoerd in streelzacht mohair bovendien. En haalbaar voor leergierige beginners. Sla snel onze wol Lys in en aan de slag!

Dol op gebreide jurken? Onze Lore jurk met XL kraag - gebreid met Social wol - is een echte must-have. Draag ze met pumps, laarzen, sneakers, ... op jouw manier!

EEN COOLE CARDIGAN

Grafische lijnen, kleurige statementzakken en een streelzachte wol die behandeld is om pluisjes tegen te gaan: cardigan Lieke is een droomcombinatie! Je breit hem met onze Apilou medium en Apilou tweed wol.

Maak van elke dag een feestje met Leah, een cardigan met strepen in schitterend metallic. Zelfs een absolute beginner kan ermee aan de slag.

MET EEN TWIST

Maak je graag items die echt uniek zijn? Kimono Laura - gebreid met onze streelzachte Baby wol - is perfect om altijd bij je te hebben en snel om te slaan als het wat frisser wordt. Draag 'm lekker loshangend of met de riem in een knoop.

Spreekt de combinatie stoer en comfy jou aan? Bomberjack Lena heeft een hoge aaibaarheidsfactor en is een heuse must-have voor de herfst! Begin er snel aan, met onze Cerchione wol voor maar € 3,99/bol.

EEN VROUWELIJKE TRUI

Of je ze nu bij een classy kokerrok of een casual jeans draagt, trui Luna met vrouwelijke boothals komt overal tot haar recht. Iedereen kan ermee aan de slag met onze Mary wol, lekker kleurrijk!

Bestaat er iets vrouwelijkers dan een V-hals? Trui Liv lijkt een gewone V-halstrui, maar de verrassing zit 'm in de mouw: er is een overslag in verwerkt, waardoor je af en toe blootgeeft wat je er wel (of niet) onder draagt.

En nu, breinaalden in de aanslag om je trendlook voor de koudere maanden te maken! Doorblader de folder op onze website of bekijk meteen alle werkbeschrijvingen.

Psssst ... Ben je ook benieuwd naar de nieuwe naaitrends? Ontdek ze in onze inspiratiefolder MAKKELIJKE NAAI-IDEEËN MADE BY ME.

En euh... Ben je al lid van onze Facebookgroep Breien met Veritas? Daar kan je altijd terecht om al je vragen en ideeën te delen en héél wat inspiratie op te doen ;).