Homewear
Happy Homewear!
Om aan te doen op een luie zondag of tijdens het telewerken: in onze nieuwe homewearcollectie voel je je altijd goed!

Happy Homewear!

Wat is er nu gezelliger dan een luie zondag in pyjama?! Uitslapen, lekker lang ontbijten, samen een film kijken en spelletjes spelen, ... Of wat denk je van een thuiswerkdag in je favoriete comfy outfit? It doesn't get better than that! ;) In dit artikel ontdek je onze nieuwe homewear.

TIP: t.e.m. 12/11 krijg je 20% korting op alle pyjama's voor dames en kids.

NIET VOOR DE POES

Een kattenleven lijkt je wel wat? Hul jezelf in een pyjamatrui of nachtkleedje met poezenprint of een kamerjas met poezenpoten en doe een dagje wat katten doen: soezen in het zonnetje, spelen, rek- en strekoefeningen, en heerlijk veel dutjes tussendoor.

TIP: nog poezelig zachte pantoffels erbij en je homewearlook is compleet!

TELEWERKEN IN STIJL

Geen Zoom calls of andere digitale meetings gepland op je thuiswerkdag? Een pyjama it is! In deze stylish set (je koopt het hemd en de broek apart) kan het zelfs geen kwaad als je toch een onverwachte call krijgt. Vervolledig je comfy look met bijpassende homesocks of slip.

KINDERSPEL

Ook onze kinderen zijn dol op comfortabele kleren ... Én op diertjes ;). Lekker warm blijven ze in hun pyjamaset met katten- of leeuwenprint. En daar horen uiteraard leuke homesocks bij!

Ben jij klaar om te cocoonen? Deel jouw pyjamadag via Instagram met de hashtag #veryveritas! En vergeet zeker niet van deze leuke korting te profiteren ;): -20% op alle pyjama's voor dames en kids.