cadeaus

Geef creativiteit cadeau

Ben jij die creativo ‘pur sang’ die nog op zoek is naar een cadeau om zelf te maken? Dan kijk je hier je ogen uit. Heb je zelf twee linkerhanden, maar geef je graag creativiteit cadeau? Lees dan ook zeker verder.

WAT EEN JUWEELTJES

Het toffe aan zelfmaak-juwelen is dat je alles zelf kunt kiezen: de kleur, het ontwerp…  Bovendien is het maken al een feestje op zich. De werkbeschrijving vind je in de creatieve krant die je gratis op haalt in onze winkels of hier kan bekijken.

DIY armband, ketting en oorbellen
QUICK & EASY: DE HAARBAND

Origineel hoeft niet moeilijk te zijn. Met een beetje verbeelding en creativiteit wordt een haarband een schitterende verrassing. Brei ‘m zelf in no time en leg ‘m onder de kerstboom. Het patroon vind je in onze gratis krant of online als DIY-ideetje.

Haarband met twist - Celeste
JOUW WARMSTE WINTERMAATJES

Laat de kou maar komen: deze muts en bijpassende sjaal hebben die hippe, retro-touch. Brei de set zelf of geef ‘m cadeau aan je creatieve vriendin. Met het stappenplan kan het niet mislukken. 

ÉÉN BOL EN BASTA

Hoe tof is dat: met één bol wol een uniek vestje breien… Moeilijk? Nee hoor! Zelfs beginners kunnen hiermee aan de slag: het mooie degradé-effect zit in de wol. Een paar avonden heerlijk zenbreien op de bank en je nieuwe vestje is af. Het DIY-ideetje vind je hier.

Helena - cardigan uit één bol wol
MAG HET IETS UITDAGENDER ZIJN?

En als je nu eens voor een iets uitdagender project zou gaan om aan je geliefden te tonen hoe graag je hen ziet? Naai een jurk voor je bestie, brei een fluffy cardigan voor je mama of maak een rok voor jezelf. Yes, you can!

EN WAAROM GEEN CADEAUBON?

Je twijfelt nog? Dan is er de Veritas cadeaubon. Graag eentje die je zelf kunt afgeven? Of liever een digitale bon die je per e-mail verstuurt? Kies je favoriete ontwerp, voeg een persoonlijke toets toe, selecteer een bedrag en verras met het mooiste geschenk ever!

cadeaubonnen

Ga snel naar Veritas voor je gratis creatieve krant en check geregeld onze blog voor leuke artikels met nog meer cadeautips. Vergeet niet je creaties te delen met #madewithveritas!