Faux fur handbag
  • Home
  • Blog
  • Faux fur? Draag het op jouw manier!

Faux fur? Draag het op jouw manier!

Juwelen

Imitatiebont voor een jas of een kraag is al helemaal ingeburgerd, maar imitatiebont voor je juwelen, dat zie je niet vaak … behalve bij ons! Als origineel accent op tijdloze creolen of als zacht jasje voor een metallic armband: wow-effect gegarandeerd.

Oorringen met imitatiebont blauw
Handtassen

Fan van faux fur, maar ook van subtiele elegantie? Wat dacht je van een tas van imitatiebont? Zwart, bruin, of met natuurlijke glans: dit superzachte model houdt het midden tussen een hippe bowlingtas en een comfy shopper.

Handtas van imitatiebont beige
Poncho’s en sjaals

Deze toepassing zie je een stuk vaker, maar is daarom zeker niet minder aangenaam: imitatiebont rond je hals is superzacht en zalig als het ijskoud is. We zijn dol op de comfortabele basic sjaal, maar ook wild van de poncho met brede kraag van imitatiebont …

Sjaal van imitatiebont licht roze
Subtiele toets

In wisselende combinaties van de toepassingen die we je hierboven toonden, of alleen, als detail: imitatiebont doet het ook perfect in subtiele accentjes. Draag het als sierboord aan je handschoenen of als haarband. Met of zonder dierenprint, wat jij het mooiste vindt!

PS: deel je origineelste looks van imitatiebont op Instagram met #opjouwmanier: elke maand kun je een cadeaubon van € 100 winnen!