Collectie Veronique Branquinho for Veritas
  • Home
  • Blog
  • Exclusieve designer collab met Veronique Branquinho

Exclusieve designer collab met Veronique Branquinho

We proudly present: Veronique Branquinho for Veritas, een exclusieve capsulecollectie van veertien kledingstukken om zelf te maken én een reeks elegante handtassen, panty's en kniekousen. Hier vertellen we je alles over deze unieke collab. 

Ontwerpster van wereldniveau

Na illustratrice Eva Mouton afgelopen voorjaar stellen we je trots onze tweede samenwerking voor met een sterke inspirerende vrouw. Deze keer gingen we in zee met Veronique Branquinho, een Belgische modeontwerpster met wereldfaam, gekend om haar poëtische en tijdloze stijl. Zij ontwikkelde voor ons een exclusieve collectie van 14 kledingstukken om zelf te maken en een reeks elegante handtassen en panty's.

Veronique Branquinho
Haute couture om zelf te maken

Dol op breien of eerder fan van naaien? Je zal je geluk niet op kunnen met de haute couture modellen om zelf te maken. Je vindt ze in een handige bundel, een voor de breimodellen, een andere voor de naaipatronen, in een stijlvolle DIY-box. Ga aan de slag met kwaliteitsstoffen en -wol, speciaal geselecteerd voor deze collectie: effen popelinekatoen, popelinekatoen met Liberty-print, soepele viscose, zachte sweaterstof, delicate zijde en garens in verschillende tinten.

Ontdek hier alle DIY-creaties.

Elegante tijdloze accessoires

Op zoek naar accessoires die je designerlook vervolledigen? Dat komt goed uit! Veronique Branquinho ontwikkelde ook nog eens vijf tijdloze elegante handtassen van mat leer met suède binnenvoering, twee ajourpanty's en een model ajourkniekousen, in verschillende kleuren.

Wil je alles zien en/of voelen? Ontdek de collectie vanaf nu online en in de winkels. En kijk eens naar de making-of in deze video. Vergeet niet je creaties te delen op jouw en onze social media met de hashtag #BranquinhoForVeritas.